YEDPA Başkanı Sami Atılgan ‘EN HAYIRLINIZ, EN FAYDALI OLANINIZDIR’

YEDPA Yönetimi Ataşehir Kaymakamlığı, Belediye protokolünün önde gelenleri, siyasi parti ile STK yönetici ve temsilcileri, işadamlarını iftar sofrasında buluşturdu.

YEDPA Başkanı Sami Atılgan ‘EN HAYIRLINIZ, EN FAYDALI OLANINIZDIR’
 YEDPA Yönetimi Ataşehir’in Önde Gelenlerini İftarda Buluşturdu

          Recep Kenan/itvhaber.com

YEDPA Yönetimi Ataşehir Kaymakamlığı, Belediye protokolünün önde gelenleri, siyasi parti ile STK yönetici ve temsilcileri ile işadamlarını iftar sofrasında buluşturdu.

YEDPA Camii İmamı Hidayet Doğan’ın icra ettiği ilahiler eşliğinde sema gösterisi sonrası imar, iskan, tapu gibi sorunlarının devam ettiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan YEDPA Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sami Atılgan, amcasının vefat etmesi dolayısı ile iftara katılamayan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na baş sağlığı diledi.

EN HAYIRLINIZ, EN FAYDALI OLANINIZDIR

YEDPA Ticaret Merkezi yönetimi olarak hayırseverlerin de desteği ile Ramazan süresince her gün 500 – 600 kişiye iftar verdiklerini söyleyen Başkan Salih Sami Atılgan Rahmet, Mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan ayının İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, Ramazanın ruhuna uygun “En hayırlınız, en faydalı olanınızdır” anlayışıyla her Ramazan 5 yüz civarında kişiye halka açık olarak her gün iftar verildiğini belirtip; “6 yüz civarında ihtiyaç sahibine evelerine kadar yemek de götürülmek kaydı ile yardım ediliyor.  Yedpalı hayırseverlerimizin ve cami kuruluşumuzun gayretleri ve katkıları ile bu hizmetler ortaya çıkıyor. Bunun yanında sosyal sorumluluk bilinci ile çeşitli sosyal etkinliklerle de fayda sağlamış oluyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan ayının ülkemize milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

İftar sonrası dua yapan Ataşehir Müftüsü Muharrem Bilgiç’in 20 yıl önce İstanbu’la geldiğinde ezan sesinden etkilenip İslamiyeti seçen bir Katolik bayan örneğini verdiği Ramazan ayının mana ve önemini açıklayan konuşması ile devam eden Yedpa iftar programında; kuruluşundan bu yana gelişmesini yakından izlediğinin altını çizen Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre AYSU, Yedpa yönetiminin sosyal dayanışmaya da önem veren iyi bir örgüt haline geldiğini ve bunu daha da geliştireceklerine inandığını söyledi.

Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata’nın da ısa bir konuşma ile katılımcıları selamladığı YEDPA Ticaret Merkezi yönetiminin düzenlediği iftar programı siyasi parti ilçe başkanları da kısa birer selamlama konuşması ile tamamlandı.

Salih Sami Atılgan Başkanlığındaki YEDPA Ticaret Merkezi yönetiminin düzenlediği iftar organizasyonuna Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, İlçe Tarım Müdürü Muhammet Ercik ve diğer amirleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı V. Kadın Kolları Başkanı Sakine Yeşildağ, MHP istanbul İl Başkan Yardımcısı Hulusi Türker ve Ataşehir İlçe Başkanı, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Numan Yüksel, BBP Ataşehir İlçe Başkanı Muhammer Yiğit, HDP Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Karaoğlu, Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre AYSU, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri İrfan Zeki Er, Turan İşpiroğlu ve Ahmet Özgenç, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Rahman Baki, Ataşehir Belediyesi Ulaşım Müdürü Orhan Çerkez, Mimar Sinan, Mevlana, Yeniçamlıca ve Ferhatpaşa mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109