Water Garden İstanbul Ataşehir’de Eğlencenin merkezi

Şu sıralar sıkça reklamlarına rastladığınız watergarden eğlence yeri 22 Ekim tarihine Hande Yener konseriyle kapılarını sonuna kadar açacak.

Water Garden İstanbul Ataşehir’de Eğlencenin merkezi
 Water Garden İstanbul Ataşehir’de Eğlencenin merkezi

İstanbul Batı Ataşehir'de watergarden eğlence yeri 22 Ekim tarihine Hande Yener konseriyle kapılarını sonuna kadar açacak.

Ataşehir Belediyesinin yanında açılan Water Garden İstanbul 2016 Ekim ayında halka kaplarını açtı. Water Garden İstanbul, geçen seneden beri inşaat halindeyken hızlı bir atılım yaparak yeme içme ve eğlence anlayışında ilkleri yaşatacak gibi görünüyor.

Show Havuzu ile göz dolduran Water Garden İstanbul  çocuklarıda unutmamış.Çocuklar için Adrenalin dolu macera parkı bulunmakta. Şu an tadilatı devam ediyor ve 15 gün içinde açılışı yapılacak. Kitap severler için D&R mağazaları, çocukların dünyası için Joker mağazası, organik ürünler için Organik Market , ayrıca sinema,konser ve sporseverler için de spor mağazası yer almakta.


Restaurant açısından baktığımızda ise muhteşem muzikli laser gösterilerinin bulunduğu show havuzunun yanında yöresel yemeklerin yenileceği restaurantlar, bistrolar, cafeler bulunmakta.Ayrıca kahveseverlerde unutulmamış,anlaşılan Kahve Dünyası kahveleriyle yine midemiz bayram edecek. Tabi daha niceleri yer almakta.

Sabah 10:00 ile 22:00 arası açık olan Water Garden İstanbul’a ulaşımda düşünülmüş.



watergarden nerede, nasıl gidilir?


TOPLU TAŞIMA İLE GİDİŞ



Uaşım ise Kadıköy’den 8A – 13 Nolu otobüs ile Ataşehir Belediyesinde inerek ulaşabiliyorsunuz. Karşıdan gelenler için Beşiktaş Meydan durağından ise 112 nolu otobüs ile Kuyubaşına kadar gelerek 20D HisarKent Sitesi durağında inerek ulaşabiliyorsunuz.

Taksimden ise 256 nolu otobüs durağı ile Water Garden İstanbul ‘a ulaşabilirsiniz. Henüz yeni açıldığı için, ileri dönemlerde servisleri de olabilir düşüncesindeyim ??

Water Garden İstanbul hakkında söylenecek ve yazılacak o kadar şey var ki, söylenmez yaşanır derler ya  Water Garden İstanbul giderek yaşanacak bir yer,

OTOMOBİL İLE GİDİŞ
Harita üzerinden Watergarden İstanbul'un konumunu görebilir, harita servislerinden size en uygun yol tarifini alabilirsiniz.

watergarden iletişim bilgileri
ADRES : Watergarden İstanbul, Barbaros Mah. Şebboy Sok. No:2  Batı Ataşehir


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER