TUĞBA BABACAN, ATAŞEHİR’E “CAN” VERDİ

Kadınlar 1. Futbol Ligi 13. hafta karşılaşmasında Ataşehir Belediye Spor sahasında KDZ. Ereğli Belediye Spor’u ağırladı.

TUĞBA BABACAN, ATAŞEHİR’E “CAN” VERDİ
 TUĞBA BABACAN, ATAŞEHİR’E “CAN” VERDİ

Kadınlar 1. Futbol Ligi 13. hafta karşılaşmasında Ataşehir Belediye Spor sahasında KDZ. Ereğli Belediye Spor’u ağırladı.


Yenisahra Stadı’nda oynanan mücadeleyi Volkan Uçkan, Mustafa Cem Büyük ve Batuhan Bulut hakem üçlüsü yönetti.


Ataşehir Belediye Spor karşılaşmaya Selda, Ferda, Kübra, Maryama, Elif, İlayda, Sibel, Tuğba Babacan, Eda, Nagehan ve Bensu ilk on biriyle çıkarken, KDZ. Ereğli Belediye Spor ise sahada Duygu, Lütfiye, Bahar, Serenay, Kezban, Başak, Funda, Selin, Ceren Nurlu, Merve ve Ceren Akkaya on biriyle mücadele etti.

Maçı Ataşehir Belediye Sporlu futbolcuların anneleri de tribünden takip ettiler. Anneler, kızlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü maç öncesi sahada kutladılar.

13. haftaya 3. olarak giren Ataşehir Belediye Spor ile 4. sıradaki KDZ. Ereğli Belediye Spor’un mücadelesi büyük çekişmeye sahne oldu. Maçın tamamında her iki takım da kontrollü oynamayı tercih etti. Ataşehir Belediye Spor zaman zaman Maryama ile etkili olmaya çalışsa da KDZ. Ereğli Belediye Spor’un defans oyuncuları yerinde müdahaleleriyle dikkat çektiler.

İlk yarının sonlarına doğru Ataşehir Belediye Spor sol kanat oyuncusu İlayda’nın ikili bir mücadele sırasında ayağının yüzüne gelmesiyle KDZ. Ereğli Belediye Spor’un defans oyuncusu Kezban’ın burnu kırıldı. Bu pozisyon sonrası İlayda sarı kart gördü.


İlk müdahalesi saha içerisinde yapılan Kezban ve bir yöneticiyi Ataşehir Belediye Spor Teknik Direktörü Taner Öner kendi aracıyla yakınlardaki bir hastaneye götürdü.

Ataşehir Belediye Spor Teknik Direktörü Taner Öner, maçın son 5 dakikasında yeniden takımın başına dönebildi.

Maçın ikinci yarısında KDZ. Ereğli Belediye Spor teknik sorumlusu orta hakem tarafından tribüne gönderildi.


Ataşehir Belediye Spor, aradığı golü maçın uzatma dakikalarında Tuğba Babacan’ın ayağından buldu. Maçı 1-0 galip bitiren Ataşehirli futbolcular sevinçlerini hocaları Taner Öner ile paylaştı.

Maç sonunda büyük sevinç yaşayan Ataşehirli futbolcular tribünlerde kendilerini sürekli destekleyen taraftarlarıyla da galibiyeti kutladılar.



“ÖNEMLİ OLAN SAĞLIK”

Ataşehir Belediye Spor Teknik Direktörü Taner Öner maç sonu yaptığı değerlendirmede,

“Kızımızın burnu kırıldıktan sonra ilk müdahale saha içerisinde yapıldı. Ambulansı bekleyecek zamanımız yoktu. Kendi aracımla hemen yakınlardaki bir hastaneye götürdüm; film çekildi, gerekli müdahale yapıldı. Bizim için önemli olan sağlık… Maçın bitimine 5 dakika kala takımımın başına geçebildim. Hem kendi hem de KDZ. Ereğli Belediye Spor’un oyuncularını yürekten kutluyorum. Kezban kızımıza da sizlerin aracılığıyla bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sahalara dönmesini temenni ediyorum,” dedi.

Haber ve fotoğraflar: Kadir İncesu

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109