TEMA PARK ATAŞEHİRLİLERE HAYIRLI OLSUN

Kadir Topbaş, Ataşehirlilere Tema parkının yanısıra yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, konferans salonu, kent meydanı gibi sosyal tesislerin yapılacağı müjdeyi verdi.

TEMA PARK ATAŞEHİRLİLERE HAYIRLI OLSUN
TEMA PARK ATAŞEHİRLİLERE HAYIRLI OLSUN

Kadir Topbaş, Ataşehirlilere Tema parkının yanısıra yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, konferans salonu, kent meydanı gibi sosyal tesislerin yapılacağı müjdeyi verdi.

İBB Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun Ataşehir İlçesi Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 ölçekli Revizyonlu Nazım İmar Planı ve İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri Yakın Çevresi Nazım İmar Planlarına ait raporları oylanarak kabul edilmişti. İmar planlarının ardından İçerenköy’ün çilesi haline gelen Meyve ve Sebze Halinin de Tuzla’ya taşınma işleminin ihale sürecinin hızlanması ile birlikte AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M.Naim Yağcı’da hal arazisinin halkın kullanıma tahsis edilmesi için ciddi çalışmalar yürüterek, konuyu bizzat İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Dr. Kadir Topbaş’a iletti.

MERAKLA BEKLENEN ALANIN MÜJDESİNİ BAŞKAN TOPBAŞ VERDİ

Konuyla ilgili Kadir Topbaş, Genişletilmiş İl Başkanlığı toplantısında Ataşehirlilere müjdeyi verdi. İstanbullulara yapacağımız ve verdiğimiz hiçbir söz yerde kalmayacaktır. 100 Bin metrekarelik hal arazisinin Ataşehirlilerin hizmetine sunacaklarını, konuyla ilgili AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Naim Yağcı ile ilgili talepleri değerlendirdiklerini ve planlarını yaptıklarının müjdesinin verdi. Tema parkının yanısıra yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, konferans salonu, kent meydanı gibi sosyal tesisleri kapsayacak projenin 2018 yılında tamamlanması beklenen Tuzla Meyve ve Sebze haline taşınma işlemi sonrası çalışmalarının başlayacağı belirtildi.

AV. NAİM YAĞCI’DAN ATAŞEHİRLİLERE HAYIRLI OLSUN

Başta Yenisahra, Barbaros, İçerenköy ve Küçükbakkalköy Nazım İmar planları olmak üzere Çamaşır Deresi Yolu, Metro Çalışmaları, İçerenköy Hal Arazisi olmak üzere Ataşehirlilere verdiğimiz projelerimizi birbir hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere çalışmalarımızda destek olan ve projelerimizin hayata geçirilmesinde emeği ve desteği bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Dr. Kadir Topbaş’a teşkilatım ve Ataşehirliler adına teşekkür ediyor, yapılan proje ve planların Ataşehir’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER