TEM'de Kaza Trafiği Kilitledi

İstanbul Ataşehir sapağında trafik kazası meydana geldi. Tem Otoyolu'nda trafikte kısa bir süre yoğunluk yaşandı.

TEM'de Kaza Trafiği Kilitledi
 TEM'de Kaza Trafiği Kilitledi

İstanbul Ataşehir sapağında trafik kazası meydana geldi. Tem Otoyolu'nda trafikte kısa bir süre yoğunluk yaşandı.

TEM, İstanbul Ataşehir sapağında 15:00 sıralarında trafik kazası meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünu kaybeden kamyonet orta refüje çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı.
Kozyatağı bağlantı yolunda kamyonetin kontrolden çıkmasıyla meydana gele kaza nedeniyle Tem Otoyolu'nda trafikte kısa bir süre yoğunluk yaşandı.

Kaza, TEM Otoyol Edine İstikameti Ataşehir sapağında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bayram Boğaçlı yönetimindeki kamyonet yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet Ataşehir sapağındaki yön tabelasının direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin ön bölümü hurdaya döndü, sürücü Boğaçlı da araç içerisinde sıkıştı.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 sağlık ekibi geldi. Sağlık ekipleri vücudunun alt kısmı direksiyona sıkışan sürücüye serum taktı. İtfaiye erleri Bayram Boğaçlı'yı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi aldı.

Sürücü saatlik çalışmayla kurtarıldı

Sürücü Boğaçlı, itfaiye erlerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralı sürücü kurtarma çalışmaları sırasında baygınlık geçirdi. Sedye ile ambulansa konulan ağır yaralı Bayram Boğaçlı ambulans ile Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza nedeniyle Ataşehir sapağı araç geçişine kapatıldı

Kaza nedeniyle Ataşehir sapağı araç geçişine kapatıldı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikametinde ise trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı. Kamyonet çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı. Görgü tanığı kamyonetin süratli olduğunu yağış nedeniyle ıslanan yolda kayarak direğe çarptığını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109