Soygundan 5 yıldızlı âleme

Soygundan 5 yıldızlı âleme

Soygundan 5 yıldızlı âleme
Soygundan 5 yıldızlı âleme
Kardeşim hasta, onun için yapıyorum” diyerek banka soyan şüpheli yakalandı. Şüphelinin soygundan yarım saat sonra 5 yıldızlı otelde iki kadınla âlem yaptığı ortaya çıktı.

İSTANBUL Ataşehir’de bir hafta önce sağlık maskesi takarak girdiği banka şubesinden 13 bin 680 lirayla kaçan Turgay Z., maskeyi satın aldığı eczaneden iz süren polisin çalışmasıyla yakalandı. Bankayı soyarken “Kız kardeşim hasta, o yüzden yapıyorum” diyen şüphelinin, soygundan yarım saat sonra gittiği 5 yıldızlı otelde iki kadınla âlem yaptığı ortaya çıktı.

Reddeden bankayı soymuş

Su dağıtıcısı Turgay Z.’nin kredi kartı borçlarının arttığı, bunu ödemek için bir hafta önce aynı banka şubesine kredi başvurusunda bulunduğu, reddedilince soygun yapmaya karar verdiği anlaşıldı. Turgay Z. ifadesinde şunları söyledi: “Soygun için sağlık maskesi alarak yüzüme taktım. Bir taksiyle bankaya geldim. Taksiciye grip olduğumu, bu nedenle maske taktığımı, bankadan para çekip gelene kadar beklemesini istedim. İçeri girince kurusıkı silahı çektim. Bankadan para dolu poşeti aldıktan sonra dışarı çıktım. Ancak taksici beni beklemiyordu. Yaya olarak kaçtım. Ortalığın sakinleşmesini bekleyip bir taksiye binerek 5 yıldızlı otele gittim. Daha önceden tanıdığım iki kız arkadaşımı çağırdım.” Polis, şüphelinin 3-4 gün bu otelde kaldığını, daha sonra gasp ettiği parayla Ataşehir’de ev kiraladığını belirledi.

Para dolu çuvalı görmemiş

13 bin lira gasp eden şüphelinin, kasanın hemen yanında bulunan ve içinde 100 bin lira olan çuvalı fark etmediği ortaya çıktı. Şüphelinin, “Bankada bu kadarcık mı para var?” dediği, banka çalışanının “Pazartesi sabahı ancak bu kadar olur” yanıtını verdiği anlaşıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER