Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümü

Ataşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni detay ortaya çıktı.

Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümü
 Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümü
Ataşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni detay ortaya çıktı.
taşehir Belediyesi çalışanı Şeyda Yılmaz, önceki hafta 20 katlı rezidansın sekizinci katından düşmüş halde bulundu. Yılmaz'ın şüpheli ölümüyle ilgili yeni görüntülere ulaşıldı.

Ataşehir'de 8. kattan düşerek hayatını kaybeden 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz'ın ölümü şüpheli bulunmuş, gözaltına alınan M.A.D. isimli arkadaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Olaydan önce rezidanstan bir kişinin çıkarak taksiye bindiği, taksiye binen kişinin M.A.D.'nın arkadaşı olduğu, bu kişinin gelen bir telefon nedeniyle yeniden rezidansa döndüğü öğrenildi.
taksici Selçuk Bozdağ olayla ilgili olarak, "Bir yolcu geldi 'Şerifali'ye gideceğiz' dedi. Yolda giderken tam evinin oraya yaklaştığımızda bir telefon geldi. Arkadaş hemen panikledi haberi alınca. Ofisteki arkadaşı aramış. 'Bayan arkadaş kendini aşağıya atmış hemen geri dönmemiz gerekiyor acil' dedi. Hemen apar topar geri gedik. Güvenliğin rengi atmış panik olmuş. 'Hayırdır ne oldu?' diye sorduğumda 'Bayanın biri kendi aşağıya atmış' dedi. Polisler bizi yaklaştırmadı zaten, ambulans geldi" diye konuştu.
On yıla yakın bir süredir Ataşehir Belediyesi’nde çalışan Şeyda Yılmaz, 16 Eylül akşamı belediye binasının yakınındaki bir rezidansa gitmişti. Yılmaz’ın gittiği ofis, nargile kafe ve magazin sitesi bulunan M.A.D.’ye aitti. Yılmaz’ın cesedi ise yine aynı akşam 23.30 sıralarında rezidansın toprak zemininde bulunmuştu. Olayla ilgili gözaltına alınan ofis sahibi M.A.D. bir gün sonra adli kontrolle serbest kalmıştı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109