Sanat projelerinde renkli final

Sanat projelerinde renkli final

Sanat projelerinde renkli final
Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen sanat projeleri, gösteri ve sergilerle eğitim yılı finalini verdi.

Toplumda çok önemli yerleri olan kadınlarımızı, annelerimizi, sosyal hayata katmak ve yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmek amacıyla oluşturulan “Ana Renkler” projesi, Palladium Alışveriş Merkezi’nde açmış olduğu resim sergisi ile büyük beğeni toplarken, “Sanat Eğitimini Mahallenize Getiriyoruz” projesinde yer alan bağlama, gitar, keman, perküsyon, tiyatro, halk oyunları ve dans öğrencileri ise Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi (ATAMEM), Yeni Çamlıca Ata Evi ve Deniz Gezmiş Parkı’nda sundukları gösterilerle final yaptılar.

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün başlattığı uygulama ile öğrenciler, öğretmenlerden bir de “Sanat Karnesi” aldılar. Öğrencilerin yıl içindeki çalışmalarının değerlendirildiği karnelerin, özellikle öğrencilerin yönlendirilmeleri ve gelişimlerinde olumlu etkiler yapması bekleniyor. Binlerce öğrencinin enstrümanları ile renkli görüntüler oluşturduğu gösteriler büyük beğeni topladı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER