Saadet Partisi Ataşehir Gençliği Çanakkale Şehitlerini Yad Etti.

Saadet Partisi Ataşehir Gençlik Kolları Küçükbakkalköy Prestij caddesi üzerinde ASKER Kıyafetleri ile Stand açarak ÇANAKKALE Zaferinin 101. Yıldönümü Münasebetiyle Vatandaşlara ÜZÜM HOŞAFI Dağıttı.

Saadet Partisi Ataşehir Gençliği Çanakkale Şehitlerini  Yad Etti.
 Saadet Partisi Ataşehir Gençliği Çanakkale Şehitlerini  Yad Etti.
Saadet Partisi Ataşehir Gençlik Kolları Küçükbakkalköy Prestij caddesi üzerinde ASKER Kıyafetleri ile Stand açarak ÇANAKKALE  Zaferinin  101. Yıldönümü Münasebetiyle Vatandaşlara ÜZÜM HOŞAFI  Dağıttı.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI MÜCAHİT TÜRK;

Biz Çanakkale Şehitlerini anma ve anlama adına Ruhları için Çanakkale Savaşı esnasında askere dağıtılan üzüm hoşaflarını günümüzdede o duyguları tekrar yaşamak ve anlatmak için böyle bi çalışma yaptık. Bugün halkımızın her kesimden insanına üzüm hoşafı dağıtık ve şehitlerimizin ruhuna kendilerinden Fatiha okunalarını istedik.

Gelen tepkilerin tamamı olumlu oldu. Allah sizlerden razı olsun  Duaları yettide arttı. Gerçekten duygulanan ve gözyaşı dökenler oldu . Kıyafetlerimizi ve çalışmamızı gönülden tebrik ettiler . Aynı zamanda küçük kardeşlerimizede örnek bir davranış olarak Çanakkale’de neler yaşandığını bir  nebze olsun anlamalarını sağladık.

Yoldan geçen bir vatandaşımızın şu sözleri çok manidardı!
Süper olmuş . Zaten bu tarz eylemleri gerçekleştiren gençler kalmadı, siz birde bu çalışmayı sokağa dökmüşsünüz, muhteşem olmuş noksan bir tarafı yok hoşaf'ta ince düşünülmüş başarılı bir sunum. Umarım Ruhları şad olur..
Tüm Şehitlerimizin Mekanı Cennet Olsun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER