PLASTİK KAPAKLA GELEN MUTLULUK

PLASTİK KAPAKLA GELEN MUTLULUK

PLASTİK KAPAKLA GELEN MUTLULUK
PLASTİK KAPAKLA GELEN MUTLULUK
Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’nun Ekim ayında ‘Bahçelievler kapak topluyor adım adım engelleri aşıyor’ kampanyasıyla yola çıktığı kapak toplama projesi başarıyla devam ediyor.

Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Öğrencileri, velileri ile kardeş okulları kampanyaya büyük destek verdi. Büyük bir özveriyle toplanan plastik kapaklar 250 kilograma ulaştı. Bu kapaklar daha sonra İstanbul Ataşehir Belediyesi’ne teslim edildi. Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri bir tekerlekli sandalye almaya hak kazandı.

Öğrenciler bu tekerlekli sandalyeyi birinci sınıfta bulunan ve “Guillion-barre” hastalığına yakalanan, okula devam edemeyen arkadaşlarına hediye ettiler. Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Lütfü Sarı yaptığı açıklamada, “Toplumsal dayanışma örneği gösteren, çevre bilinci sergileyen öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca kampanyamıza destek veren Namık Kemal İlköğretim Okulu, Hakkı Demir İlköğretim Okulu, Erenler İlköğretim Okulu’nun Müdür, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi. Kapak toplama kampanyasında üstün gayret gösteren 1/B sınıfı öğrencisi Atakan Sepetçioğlu ve dedesi Şerif Engin, okul müdürü Lütfü Sarı tarafından plaketle ödüllendirildi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER