PHILIP MORRIS/SABANCI ÇALIŞANLARINDAN ENGELLİLERE DESTEK

PHILIP MORRIS/SABANCI ÇALIŞANLARINDAN ENGELLİLERE DESTEK

PHILIP MORRIS/SABANCI ÇALIŞANLARINDAN ENGELLİLERE DESTEK
PHILIP MORRIS/SABANCI ÇALIŞANLARINDAN ENGELLİLERE DESTEK
Philip Morris/Sabancı çalışanları, Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan, kapak toplama projesi kapsamında topladığı kapaklarla 12 yürüme engelli tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Yapılan açıklamaya göre, çevre bilincini geliştirmenin yanı sıra engellilere destek vermek amacıyla Ataşehir Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya, Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan Philip Morris/Sabancı çalışanları gönüllü olarak destek verdi.

Philip Morris/Sabancı çalışanları, ofislerinden, evlerinden, gittikleri tatillerden, komşularından torba torba kapak toplayarak, 6 ayda 3 ton plastik şişe kapağının geri dönüşümünü sağladı. Philip Morris/Sabancı çalışanlarının topladığı kapaklar ile 12 yürüme engelli vatandaş tekerlekli sandalyeye kavuştu.

Bu arada, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, projeye en fazla katkıyı sağlayan Philip Morris/Sabancı çalışanlarına hazırlanan teşekkür plaketini, Philip Morris/Sabancı İş Sağlığı, Güvenliği, Çevre ve Fiziki Güvenlik Müdürü Cihangir Tuğrul ve aynı departmandan Şükrü Yanut'a sundu.

Philip Morris SA Kurumsal İletişim Müdürü Selda Susal da iki çalışanın fikriyle tüm şirket çalışanlarının kampanyaya dahil olduğunu ve 3 ton kapak toplandığını dile getirerek, Philip Morris/Sabancı çalışanları olarak bu tarz projelere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi de Philip Morris/Sabancı çalışanları tarafından toplanılan kapakların tekrar kullanıma kazandırılacak olmasının önemine işaret ederek, şirket çalışanlarının katkıları ile hem doğal kaynakların korunduğunu hem de ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara destek verildiğini kaydetti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER