ORDULULAR ATAŞEHİR’DE BİR ARAYA GELDİ

Ataşehir Ordulular Derneğinin önderliğinde,Ataşehir’de bulunan 11 adet Ordulu derneğin üyeleri muhteşem birlik gecesinde bir araya geldiler.

ORDULULAR ATAŞEHİR’DE BİR ARAYA GELDİ
ORDULULAR ATAŞEHİR’DE BİR ARAYA GELDİ

Ataşehir Ordulular Derneğinin önderliğinde,Ataşehir’de bulunan 11 adet Ordulu derneğin üyeleri muhteşem birlik gecesinde bir araya geldiler.

Ataşehir Ordulular Derneğine mülk edindirmek amaçlı yapılan yemekli toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı,Ordu Milletvekili Seyit Torun,CHP Milletvekilleri Yakup Akkaya,Gamze İlgezdi,Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu,Ünlü Kalp Cerrahı Prof.Dr.İsmet Dindar,işadamları Dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.



CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’a geceye katılanlar tarafından büyük ilgi gösterildi.Torun bu ilgiye karşılık vererek program sonunda tüm masaları dolaşarak hoş geldiniz dedi.

BU GECEKİ AMACIMIZ ATAŞEHİR ORDULULAR DERNEĞİNE MÜLK KAZANDIRMA AMAÇLIDIR
Açılışta Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu bir konuşma yaptı, “Derneğimiz sizlerin varlığıyla,her geçen gün güç kazanarak 4. Yılına ulaşmış bulunmaktadır.Bugün burada toplanma amacımızda güzel Ordu’muzun geleneksel ve İstanbul’a yerleşmiş olan kültürünü Ataşehir’e yaşamaya ve yaşatmaya devam etmektedir.Bu çatı altında,erkeği ve kadını,genci yaşlısı bütün değerlerine sahip çıkıp kültürel ve sosyal paylaşım,ekonomik,çağdaş Ataşehirliler derneği adı altında bir şekilde sürdürmeye çalışıyoruz.Asıl bu geceki amacımız sevgili hemşerilerim,Ataşehir Ordulular Derneğine bir mülk kazandırma amaçlıdır.Buraya gelerek bizlere katkı verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Öncelikle benim için belediye başkanlığından ziyade,bir abi mahiyetinde olan,gerçekten Orduluları içine sindirmiş,her zaman Ordulularda onu çok seviyor,sayın Ataşehir Beldiye Başkanıma kocaman bir alkış istiyorum.Başkanımdan her zaman Allah razı olsun diyorum,”dedi.



Daha sonra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,CHP Milletvekilleri Gamze İlgezdi ve Yakup Akkaya , CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Seyit Torun ve ORDEF Başkanı Celalettin Dervişoğlu birer konuşma yaptılar.konuşmalarının sonunda,CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’a,Milletvekili Gamze ilgezdi,Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye Ataşehir Ordulular Dernek Başkanı Ertuğrul Köleoğlu gecenin anısına birer plaket sundu.
Gece sanatçılar Gaye Aksu,Mehmet Gümüş ve Canan Başaran’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.Misafirler zaman zaman güzel müziklere horonla eşlik ettiler.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109