Onur Akın ve Selda Bağcan Ataşehir’de ‘Kardeş Türküler’ Söyledi

Onur Akın ve Selda Bağcan, Ataşehir ‘3. Kardeş Kültürler Festivali’nde, Ataşehirlilerle birlikte ‘Kardeş Türküler’ Söylediler.

 Onur Akın ve Selda Bağcan Ataşehir’de  ‘Kardeş Türküler’ Söyledi


   Onur Akın ve Selda Bağcan Ataşehir’de  ‘Kardeş Türküler’ Söyledi

Recep Kenan/Atasehirweb.com
   Onur Akın ve Selda Bağcan Ataşehir ‘3. Kardeş Kültürler Festivali’nde ‘Kardeş Türküler’ Söylediler.
   Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncü gününde Onur Akın ve Selda Bağcan sahne aldı.

   İzleyicilerin de zaman zaman katılarak birlikte söyledikleri konserde Onur Akın ve Selda Bağcan sevilen eserlerini seslendirdiler.



   Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncü gününde İlk olarak Onur Akın sahne aldı. Daha sonra sahneyi Selda Bağcan aldı. Her iki sanatçda sevilen eserlerini seslendirirken izleyiciler de sanatıçılara katıldılar.

   İzleyici katılımının yüksek olduğu Konseri; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, İnci Beşpınar, İsmail Kabakçı, İlhami Yılmaz, Hüseyin Hışman, davetliler ve çok sayıda Ataşehirli müzik severler izledi.



   Ataşehir 3.Kardeş Kültürler Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan sanatçılar Onur Akın ve Selda Bağcan’a; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze İlgezdi ve Ataşehir belediye başkan Vekili İnci Beşpınar  tarafından teşekkür plaketi, çiçek ve Çanakkale Destanı’nı anlatan üç boyutlu bir albüm hediye edildi.
 
   3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali İçerenköy Carrefour Alışveriş Merkezi’nin otoparkında düzenleniyor. Ataşehirlilerin, İçerenköy Carrefour otoparkında düzenlenen festival alanına  ulaşmalarını sağlamak için, Ataşehir Belediyesi tarafından ilçedeki  mahalle muhtarlıklarının önünden saat 18.00’den itibaren, konser alanına ücretsiz servisler kaldırılıyor.

   12 HAZİRAN'a kadar devam edecek olan, Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nde bu akşam, Sabahat Akkiraz ve Kubat sahne alacaklar.

   3.Ataşehir Kardeş Kültürler Festivali’nin Programı:

   10 HAZİRAN     SABAHAT AKKİRAZ- KUBAT 
   11 HAZİRAN    VOLKAN KONAK 
   12 HAZİRAN      MUSTAFA CECELİ


Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2012, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER