Necmettin Erbakan Ve Alpaslan Türkeş Adını Parklara Vereceğim

Ataşehir Başkanı Battal İlgezdi, Mahalle toplantılarından 6. yaptı! vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümlenmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan Battal İlgezdi İNÖNÜ MAHALLESİ’nde vatandaşlarla buluştu.

Necmettin Erbakan Ve Alpaslan Türkeş Adını Parklara Vereceğim

Necmettin Erbakan Ve Alpaslan Türkeş Adını Parklara Vereceğim
 
İnternetsonhaber / Recep KENAN
 
Her hafta bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen, Ataşehir Başkanı Battal İlgezdi, toplantı yapılan mahallerde Ataşehir’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgi veriyor.

Mahalle toplantılarında, vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözümlenmesi için ilgili birimlere talimat veren Başkan Battal İlgezdi İNÖNÜ MAHALLESİ’nde vatandaşlarla buluştu.

İNÖNÜ Mahalle Muhtarının talep ve teşekkür konuşmasından sonra, CHP İlçe başkanı Kaya Uluyılmaz , biz başkanımızla sizlere hesap vermeye geldik. Ataşehir Belediyesi göreve başladıktan sonra hiçbir ayrım yapmadan halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile hizmet yapıyor. Bu çalışmalarından dolayı başkan İlgezdi’yi kutluyor, aynı anlayışla daha da başarılı bir çalışma ile dürüst belediyecilik örneği vermeye devam edeceğine inanıyorum dedi.

Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Semih Selimoğlu; Belediye Başkanımız sizlerin desteğine o kadar inanıyor ki o destekten aldığı güçle bizleri çalıştırarak daha iyi bir Ataşehir oluşturmaya çalışıyor dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi konuşmasında, Bu 6. Mahalle toplantısı. Daha önce halk toplantılarında sadece iş isteniyordu. Biz iş veremiyoruz. Benim kadromu Ankara veriyor. Bizim iş verebilmemiz için iktidar olmamız lazım.

Ataşehir’in birçok sorununu çözdük ama en önemli sorunu duruyor. O sorun imar. İmar konusunda yetkim yok. Bana yetki versinler 15 günde hazırlarım. Bu güne kadar bir damla asfalt istemedim, yol istemedim başka hiçbir yardım görmedim.
Ben B.B.Başkanı Kadir Topbaş’tan bir şey istiyorum Ataşehir’in imarını çıkarmasını. Mart’a kadar bekleyeceğim planla ilgili bir gelişme olmazsa Ataşehirlinin önüne düşüp Büyükşehire gideceğim.

Yaptığım parklardan birine Deniz Gezmiş adını verdim. Şikayet edildim, etsinler. Vatandaştan talep geldi K.Bakkalköy’de yapılan parka Alpaslan Türkeş adı verilsin dedi. Ferhatpaşa’da bir arsaya yapılan parkada Necmettin Erbakan adının verilmesini istedi. Yeni yapacaklarımızdan birine Necmettin Erbakan bir başkasına Alpaslan Türkeş adını vereceğim.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Başkanımız sağ olsun bütün mahallelerde toplantılar yapıyor. Sorunları yerinde tespit edip çözüm odağı olmaya çalışıyor.

Bire bir konuşma, bire bir temas bizim için çok önemli.

Eskiden yapıyorduk biz bunları ve başarılı oluyorduk. Bir ara bıraktık başarısız hale geldik. Ama Görüyorum ki Başakan Battal İLGEZDİ Ataşehir’de bütün mahalleleri dolaşıyor bunun için kendisine teşekkür ediyorum.

Konuşmaların tamamlanmasından ardından Başkan İlgezdi, Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyip sorularını cevapladıktan sonra toplantı sona erdi.

Kaynak : www.internetsonhaber.com



Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2012, 18:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER