Mustafa Cevat Arzık, Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti Ataşehir Grup Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Arzık, AK Parti'den Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Mustafa Cevat Arzık, Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

 Mustafa Cevat Arzık, Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti Ataşehir Grup Başkan Vekili ve Belediye Meclis Üyesi Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Arzık, AK Parti'den Ataşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.
004 Yılında AK Parti Kadıköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten, 2008 Ataşehir'in ilçe olmasıyla birlik kurucu belediye meclis üyeleri arasında aday olan ve 2 dönemdir Ataşehir ve İstanbul Büyükşehir Belediye meclis üyeliği görevini yürüten grup başkan vekili Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Arzık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adaylığı için bugün yıllarca birlikte meclis çatısı altında beraber yol yürüdüğü meclis üyesi arkadaşlarıyla birlikte resmi başvurusunu yapmak üzere ilçe başkanlığına geldi.

ÖZCAN: BUGÜNÜN BENİM İÇİN FARKLI BİR ANLAMI VAR
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Esma Ersin, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi İrem Selay Atay, İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Yönetim Kurulu üyelerininde hazır bulunduğu başvuru öncesinde kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan; "Bugün benim için farklı bir anlamı var. Uzun yıllar birlikte siyaset etme, yol arkadaşlığı yapma imkanına sahip olduğum bir abimin başvuru evrakını almak gerçekten benim için onur verici.AK Parti'de dava adamlığına, teşkilatcılığına İlçe Başkanı olarak ben kefilim. Abimiz hayırlı bir yolculuğa çıktı. Niyet hayır, akıbet hayır. Biz hep söylüyoruz; Ataşehir bizim derdimiz, Ataşehir bizim sevdamız. Yıllarca Ataşehir'e belediye meclis üyesi olarak hizmet etti. Şimdi de başka hizmetler yapmak için iradesini ortaya koydu. İradeyi ortaya koymak kişilerin kendisine ait bir konudur. Geri kalan nasip işidir. Rabbim nasipse bunu mutlaka bir şekilde yerine getirecektir. Ben bu noktada tekrar hakkında hayırlı olmasını dileyerek, sözü Mustafa Cevat Arzık abime bırakıyorum" dedi.

ATAŞEHİR'İ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GETİRMEK İÇİN ADAYIM

Öncelikle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 80.yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Uzun süredir ailem ve yol arkadaşlarımla yaptığım istişareler sonucunda Ataşehir'de Belediye Başkan Aday adayı olmaya karar verdim. Bu kararı vermemdeki sebep Ataşehir'e ve Ataşehirlilere hizmet etmek birinci sıradaydı. Değerli yol arkadaşlarım sizlerde biliyorsunuz ki, Ataşehir 10 yıllık süre içerisinde bizlerle birlikte kurulan diğer ilçe belediyeler ile kıyasladığımızda yeterli hizmetler ve çalışmaları alamadı ve çok geride kaldı. Ataşehir hiç hak etmediği şekilde yönetildi. Halbuki Ataşehir marka şehir olmalıydı, herşey ortada. Başvurum ile ilgili uzun süre düşünerek 15 yıllık belediyecilik tecrübem ile büyükşehrimizin, merkezi hükümetimizin desteğiyle Ataşehir'i hak ettiği noktaya ekibimizle, teşkilatımızda yepyeni bir Ataşehir yaratacağımıza inancım sonsuzdur. Bunu yapabilecek güç, teknik kadro bu çatı altında mevcuttur. Ben buna inanıyor, buna sizlerinde inanmasını istiyorum. Sefer bizden, zafer Allah'tandır. Bu duygularla sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyor. Katılımdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" diyerek başvuru evrakını İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan'a teslim etti. 

İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan'da resmi başvuru evrakını alarak, imzaladı. Ve kendisine aday adaylığı sürecinde başarılar temennisinde bulundu. 

 
Mustafa Cevat Arzık Kimdir?

Aslen Adıyamanlı olan Mustafa Cevat Arzık, 1963 yılında Malatya'da doğdu.

İnşaat Mühendisi olarak üniversite eğitimini tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimini tamamladı. Özel sektör'de İnşaat ve Mühendislik faaliyetleri yürüten Arzık, 2001'de kurulan AK Parti'nin ilk kez katıldığı 2014 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. 2009 Yılına kadar Kadıköy Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüten Arzık, 2008'de İlçe olan ve Belediyesi olmayan Ataşehir'in ilk Yerel seçimlerinde AK Parti'den aday olarak belediye meclis üyesi oldu. 2009-2014 Yılları arasında Ataşehir ve İBB belediye meclis üyeliği görevini yürüten Arzık, 2014 Yerel seçimlerinde yeniden aday olarak bu sefer Meclis üyeliğinin yanısıra Meclis'te AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü. 8 Aralık 2017 Tarihinde İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin yerine 16 Aralıkta Ataşehir Belediye Başkan Vekilliği yapacak ismin seçimi için partisince aday gösterildi. Halen İBB Meclis Üyeliği, Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği ve AK Parti Belediye Grup Başkan Vekilliği görevini yürüten Mustafa Cevat Arzık, evli ve iki çocuk babasıdır. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109