MUAMMER AYVALI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2009 yerel seçimlerde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Muammer Ayvalı, 2019 seçimlerinde meclis üyeliğine aday olacağını açıkladı.

 MUAMMER AYVALI ADAYLIĞINI AÇIKLADI


2009 yerel seçimlerde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Muammer Ayvalı, 2019 seçimlerinde meclis üyeliğine aday olacağını açıkladı.
Ataşehirli İş adamı Muammer Ayvalı, basınla yaptığı kahvaltıda önümüzdeki aylarda yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği için aday olduğunu açıklayan ilk aday oldu.



“CUMHURİYET HALK PARTİLİYİM VE PARTİMDE SİYASET YAPIYORUM”
 

Basın mensuplarını kahvaltılı programda ağırlayan Ayvalı, uzun zamandan beri sizlerle birlikte bir kahvaltı programında sohbet etmek istemiştim, kısmet bugüne imiş diyerek; “ Sizlerle bir arada olmak beni mutlu etti. Cumhuriyet Halk partiliyim ve partimde siyaset yapıyorum.  1976 yılında Kadıköy ilçesinde partiye kaydımı yaparak partimle yollarım kesişti.  Daha sonra işyerimin Sultanbeyli’de olması nedeniyle kaydımı bu ilçeye aldırdım ve 3 dönem ilçe başkanlığı görevini üstlendim.  Daha sonra parti büyüklerimin isteği üzerine Ataşehir’de meclis üyesi olarak seçildim” dedi.



“PARTİLİYİM PARTİMİN İÇERİSİNDEYİM”

 Ayvalı, konuşmasına şöyle devam etti: “ Bir dönem meclis üyeliği görevimi layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum.  Partiliyim. Partimin içerisindeyim, elimden geldiği kadar görev verilsin verilmesin elimden geldiğince hizmet etmeye, çalışmaya gayret gösteriyorum ve etmeye de devam edeceğim.  Önümüzdeki süreçte de parti büyüklerim uygun görürlerse, yöntemin ne olacağını bilemiyorum ama uygun görülürse tekrar aday olmak isterim.”

 
“ÖRGÜTÜN VE PARTİ BÜYÜKLERİMİN VERDİĞİ KARARA SAYGI DUYARIM”

 
Ayvalı; “ CHP öyle bir parti ki, 95 yıldır ayakta durabiliyorsa buda örgütün dik duruşundan ve yapısının sağlam oluşundadır. Parti içinde, her ne kadar iç tartışmalar yaşansa da tekrar bir araya gelmesini de başarabilen bir yapısı vardır. Şu an süreç devam ediyor. Adaylığım konusunda parti büyüklerimin ve örgütün vereceği karara da saygılıyım” diyerek davetine katıldıkları için basın mensuplarına teşekkür etti.  


Basın toplantısı toplu resim çekilmesiyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 12:58

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER