Minik tavşanı alevlerin arasından itfaiye kurtardı

Minik tavşanı alevlerin arasından itfaiye kurtardı

Minik tavşanı alevlerin arasından itfaiye kurtardı
Ataşehir'de bir iş yerinde alevlerin arasında mahsur kalan tavşan, yangına zamanında müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından son anda yanmaktan kurtarıldı.Olay, saat 02.30 sıralarında İçerenköy Mahallesi Kartal Sokak'ta bulunan iş makinelerine ait yedek parçaların satıldığı dükkanda meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın giderek büyüdü ve bütün iş yerini alevler kapladı.

Çevredekilerin yangını fark etmesiyle olay yerine itfaiye çağırıldı. Kadıköy'den gelen itfaiye grubu yeterli olmayınca, Erenköy ve Maltepe'den olay yerine takviye ekipler sevk edildi. Alevleri bastırmakta zorlanan itfaiye ekipleri, oksijen tüpleriyle dükkana girerek içeride insan olup olmadığına baktı. Bu sırada kafesteki minik tavşanı fark eden ekipler kısa sürede tavşanı bulunduğu yerden alarak dışarı çıkardı.

Tavşanı yanmaktan kurtaran itfaiyeciler, hayvanı bir kamyonetin kasasına koyarak sahibinin gelmesini bekledi. Bu sırada çevredeki bir bayan da titremekte olan tavşana yakın ilgi gösterdi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Yedek parça satılan dükkanda büyük çaplı maddi hasar tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER