MHP ATAŞEHİR SADUN BİZEL’LE DEVAM DEDİ

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresinde Sadun Bizel ve ekibi ile devam dedi.

MHP ATAŞEHİR SADUN BİZEL’LE DEVAM DEDİ
MHP ATAŞEHİR SADUN BİZEL’LE DEVAM DEDİ

MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresinde  Sadun Bizel ve ekibi ile devam dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresi 30 Nisan Pazar günü Ataşehir Novada AVM’ de gerçekleştirdiği kongrede Sadun Bizel yeniden başkan olarak seçildi.

 
MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
 
“Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı, bugün yapılan kongre sonucunda ilçe başkanımız Sayın M.Sadun Bizel ve ekibiyle yola devam etme kararı aldı. Yaklaşık 15 ay önce göreve geldiğimiz ilk günün heyecan ve arzusundayız. Çıktığımız bu kutlu yolda, davam ve ülküm için ne yapabilirim diyen, ben yerine milletim diyen, çalışmalarımıza destek veren tüm ülküdaşlarımıza ve Ataşehir halkına teşekkür ederiz.”
 
Öte yandan Ataşehir Ülkü Ocakları yönetiminde gerçekleşen değişiklikle Yusuf Güneri’nin görevini tamamlaması ile yeni başkan Yasin Yanar oldu.
MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Ataşehir Ülkü Ocaklarımızda devir teslim töreni gerçekleşmiştir. Yaklaşık 3 yıldır bu kutlu görevi, başarıyla sürdüren Yusuf Güneri’ye teşekkür eder, yeni ocak başkanımız Yasin Yanar’a görevinde başarılar dilerim. Allah utandırmasın.”ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER