MEMORIAL ATAŞEHİR HASTANESİ 10 YAŞINDA

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Memorial Ataşehir Hastanesi’nde 10 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.

MEMORIAL ATAŞEHİR HASTANESİ 10 YAŞINDA
 MEMORIAL ATAŞEHİR HASTANESİ 10 YAŞINDA

Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Memorial Ataşehir Hastanesi’nde 10 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.
20 yıldır tüm Türkiye ve dünyaya etik, güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetleri sunan Memorial Sağlık Grubu’nun Anadolu yakasındaki adresi olan Memorial Ataşehir Hastanesi, 10. yaşını kutluyor. Bugüne kadar 2,5 milyondan fazla yerli ve yabancı hastaya hizmet vermiş olan Memorial Ataşehir Hastanesi, dünya çapındaki hekimleri, modern teknolojileri ve personel kalitesi ile öne çıkıyor. Memorial Sağlık Grubu CEO’su Uğur Genç, Memorial Ataşehir Hastanesi’nde 10 yıl içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında önemli bilgiler verdi.

Anadolu yakasında bir dünya hastanesi

Memorial Ataşehir Hastanesi’nin açıldığı ilk günden bu yana önemli başarılara imza atarak, bölgede referans merkezi haline geldiğini ifade eden Uğur Genç, “Deneyimli akademik ve uzman kadromuz, bilimsel araştırmalar ile yeni uygulamalarda fark yaratmamız, teknolojiyi yakından takip etmemiz; tüm doktor, hemşire, sağlık personeli ve yöneticilerimizin özverili çalışmaları bu başarıda büyük rol oynuyor. Bu bölgede sağlık alanındaki 10 yıllık tecrübemiz sayesinde bugüne kadar 2,5 milyonu aşkın yerli ve yabancı hastaya Ataşehir Hastanemizde sağlık hizmeti sunduk. Memorial Sağlık Grubu, uluslararası arenada pek çok ilki gerçekleştiren, 167 ülkeden hasta kabul eden bir dünya hastanesidir. Memorial’ın kaliteli, etik ve hastasını ön planda tutan hizmet anlayışını her yerde sergiliyor olmaktan son derece mutluyuz. Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmetlerimizi, her geçen gün daha fazla sayıda insana ulaştırmak bize güç veriyor” diye konuştu.

JCI akreditasyonu bizim yol haritalarımızdan biri

Memorial’ın sağlıkta uluslararası standartları belirleyen, JCI (Joint Commission International) Akreditasyon Kalite Belgesi almaya hak kazanan Türkiye'de ilk, dünyada 21. hastane olduğuna vurgu yapan Genç, “Memorial Ataşehir Hastanesi de açılır açılmaz, dünya çapında sağlık kuruluşları arasında özel bir öneme sahip olan bu belgeyi alarak hizmetlerini bu standartlarda sürdürmektedir. Sağlıkta bir dünya markası olma serüvenimizde bu akreditasyonun rolü çok büyüktür ve bir yol haritası olarak bize de ne kadar doğru bir yönde olduğumuzu daima hatırlatmaktadır” dedi.

Tüm branşlarda multidisipliner hizmet anlayışı

Uğur Genç, Memorial Ataşehir Hastanesi’nin başta Kalp ve Damar Cerrahisi, Tüp Bebek, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahisi, KBB, Ortopedi ve Travmatoloji gibi bölümler olmak üzere diğer cerrahi bilimler ve Kalp Sağlığı, Kadın Sağlığı ve Çocuk Sağlığı gibi branşlarda da önemli başarılara imza attığını belirterek şunları kaydetti:

“İstanbul Anadolu yakasında 22 bin m2’lik alan üzerine kurulu kampüsünde 2 binası, 144 yatak kapasitesi ile hizmet veren Memorial Ataşehir; modern tanı ve tedavi üniteleri, üstün teknolojik donanımı, hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaçlarına göre düşünülmüş konforlu yaşam alanları ile fark yaratan bir sağlık deneyimi sunuyor. 10 yılda 40.000 ameliyat 9.000 kalp cerrahisi, 7.000 doğum, 7.500 tüp bebek uygulamasına ev sahipliği yapan ve 2,5 milyondan fazla insanı sağlığına kavuşturan Memorial Ataşehir Hastanesi her branşta multidisipliner yaklaşımlarıyla çalışmalarına devam ediyor."

"Memorial Sağlık Grubu; İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya ve Diyarbakır’da bulunan 11 hastanesi, 1 tıp merkezi ve 1 wellness merkezi ile sağlıklı bir yaşam için daima halkımızın yanında olacak.”



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109