Kontrolden Çıkan Otomobil Genç Kızı Hastanelik Etti

Kontrolden Çıkan Otomobil Genç Kızı Hastanelik Etti

Kontrolden Çıkan Otomobil Genç Kızı Hastanelik Etti
Ataşehir'de başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarında yürüyen genç kızı hastanelik etti.  
 
Ataşehir'de başka bir aracın sıkıştırması nedeniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil, yol kenarında yürüyen genç kızı hastanelik etti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ayla Günyol'un durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Kaza, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana geldi. Özel bir firmada çalışan Ayla Günyol, kaldırımda yürüdüğü sırada kontrolden çıkan Serkan Soyer'in kullandığı 34 NDE 75 plakalı otomobilin hedefi oldu. Günyol'u altına alan otomobil, bir süre sürükledikten sonra durabildi.

Ağır yaralanan Ayla Günyol'un yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. İlk müdahalesi vatandaşlar tarafından yapılan genç kadın, daha sonra gelen ambulansla Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Günyol'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Ayla Günyol'u hastanelik eden sürücü Serkan Soyer'in vatandaşların tepkilerinden çekinerek olay yerinden uzaklaştığı, daha sonra gelen polis ekiplerine teslim olduğu belirtildi. Görgü tanıkları, bir süre önce yapılan yolun dar olduğu, bu yüzden iki aracın yanyana geçmekte güçlük çektiğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER