Kipa, Süpermarketler ile Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor

Kipa, Süpermarketler ile Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor

Kipa, Süpermarketler ile Türkiye'de Büyümeye Devam Ediyor
124 Mağazası İle Lider Türk Perakendecisi Kipa, Tüm Alışveriş İhtiyaçlarını Karşılamak Üzere Farklı Formattaki Mağazaları İle Türkiye'de Genişlemeye Devam Ediyor.

Kipa Yönetim Kurulu Başkanı Paul Ritchie ve Express ve Süpermarket Formatı Direktörü Suat Demirel'in katılımı ile gerçekleşen basın konferansı esnasında Kipa'nın süpermarket formatı ve büyüme stratejisi hakkında bilgi verildi.

Kipa, İstanbul'a yayılma adımını Ataşehir'den attı.
Kipa, İstanbul Ataşehir'de açılan süpermarket formatını tanıtmak üzere düzenlediği basın toplantısında 2011 büyüme stratejisini anlattı. Buna göre, Kipa süpermarket mağazalarıyla kent merkezlerine yayılacak. 2011'de üçte biri İstanbul'da olmak üzere tüm Türkiye'de 25 yeni süpermarket açılacak.

Kipa, mahalle sakinlerinin kapı komşusu olmaya hazır.
Kipa'nın yeni süpermarketlerinin açıldıkları her bölgede bulunan müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazandığını ifade eden Kipa Yönetim Kurulu Başkanı Paul Ritchie "Dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul, işimiz açısından bize büyük bir imkan sunmaktadır. Şehir merkezlerinde daha fazla mağaza açmanın ve o bölgelerde bulunan vatandaşlar için iyi bir komşu olmanın zamanı geldiğine inanıyoruz." dedi.

8.200 çeşit ürün
Ritchie, mağazadaki indirimli ürünlerin seçilme aşamasını anlatarak şöyle dedi, "Bu yeni mağazamızda, gerek aylık, gerekse günlük alışveriş ihtiyaçlarını karşılamayı istedik. Bu doğrultuda müşterilerimizden gelen geri bildirimleri ve müşteri öngörüleri ortaklarımızdan Dunnhumby verilerini kullanarak ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak 8.200 ürünü dikkatlice seçtik. İçerisinde farklı çeşitte organik gıda, az yağlı ve şeker ihtiva etmeyen ürünler gibi özel alanları da barındıran çeşitlerimizin yanı sıra, %98'i Türkiye'de bulunan ve uzun zamandır birlikte çalıştığımız tedarikçilerden temin edilerek kalitesini kanıtlayan "taze" rafı ile oldukça uygun fiyatlı ve en taze gıdalara yer verdik. Kasap reyonumuzun kalitesi ve güvencesi de %97'si Türkiye'de yine uzun zamandır işbirliği içerisinde olduğumuz tedarikçilerimizden kaynaklanmaktadır".

Personel, kariyerini Kipa'da yapıyor
Ataşehir açılışı ile ilgili olarak Kipa Express ve Süpermarket Formatı Direktörü Suat Demirel ise Kipa personelinin önemine dikkati çekti. Demirel şöyle devam etti; "Büyüdükçe, daha fazla iş imkanı yaratacak ve personelimize potansiyellerine ulaşmalarında yardımcı olacağız. ,

Personelimizin pek çoğu uzun bir süredir bizimle çalışmaktadır. Eğitime ve gelişime oldukça fazla yatırım yaparak personel kalitemizi üst düzeyde tutuyor müşteri memnuniyetimizi daim kılıyoruz. "Bize davranılmasını istediğimiz gibi biz de başkalarına davranırız" ilkesini takip etmekteyiz ve Ataşehir'de böylesi harika bir takıma sahip olduğumuz için içim çok rahat

AVM ALIŞVERİZ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER