Keziban Üreyil; “ Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli”

Keziban Üreyil, Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli ” diyerek Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Keziban Üreyil; “ Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli”
 Keziban Üreyil; “ Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli

Keziban Üreyil, Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli ” diyerek Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Keziban Üreyil, düzenlediği kahvaltılı toplantıda Ataşehir yerel basını ağırladı. Adaylığı ile ilgili olarak konuşan Üreyil; “ Barbaros Mahallesine Kadın Eli Değmeli ” diyerek Barbaros Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.
İTÜ İşletme Fakültesinden mezun olan İşletme Mühendisi Keziban Üreyil; “Vicdan İnsanın Sınavıdır” sloganıyla yola çıkarak ikamet ettiği Barbaros Mahallesine hizmet etmek amacıyla Muhtar adaylığını açıkladı.


Üreyil ; “1979 yılından bu yana Barbaros mahallesiyle iç içeyim.  Her zaman mahallemizin sorunlarıyla ilgilendim ve sorunlara dikkat çektim. Çözüm yollarını bulmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. İçinde bulunduğumuz süreç sancılı işlerken, mahallemizin önemli kısmının kentsel dönüşüm içinde yer alacağını da dikkate aldığımızda mahalleye teknik bilgisi olan, uzman, vicdanlı bir kadın eli değmeli diyerek aday oldum. Mücadelemiz başka yeni bir dünyanın mümkün olduğunun farkındalığını yaratmaktır.  Bunu birlikte başarmak için seçmenlerimizi hep birlikte dayanışmaya davet ediyorum” dedi.


Sivas Koyulhisar doğumlu olan İşletme Mühendisi Keziban Üreyil evli bir kız ve bir erkek çocuk annesi.


İTÜ İşletme Mühendisliği mezunu olan ve İngilizce bilen Üreyil, birçok inşaat firmalarında yöneticilik, STK’larda temsilcilik ve yöneticilik görevlerinde bulunmuş.

 
Üreyil; Kentsel dönüşümde vatandaşlara yanlış yapılanları bildiğini, bununla mücadele için aday olduğunu söyleyerek vatandaşla belediye arasında sorunlarını çözüm noktasında bir köprü görevini yapacağını da sözlerine ekledi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER