KEMAL KILIÇDAROĞLU "HER ŞEYİ SİZDEN ÖĞRENDİK"

Ataşehirli Öğretmenler, Ataşehir Belediyesi’nin “Öğretmenler Günü” nedeniyle hazırladığı özel bir kokteylde bir araya geldi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU "HER ŞEYİ SİZDEN ÖĞRENDİK"
KEMAL KILIÇDAROĞLU "HER ŞEYİ SİZDEN ÖĞRENDİK"

Ataşehirli Öğretmenler, Ataşehir Belediyesi’nin “Öğretmenler Günü” nedeniyle hazırladığı özel bir kokteylde bir araya geldi. Gecede, Anadolu Rock Müziği’nin güçlü seslerinden Kıraç, sevilen şarkılarını öğretmenler için seslendirdi, öğretmenler de doyasıya eğlendi.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve belediye başkan yardımcıları katıldı.
Ataşehir Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte konuşan Kemal Kılıçdaroğlu; "Sizler Türkiye'yi geleceğe, uygarlığa taşıyacaksınız. Çocuklarımızı eğiteceksiniz. Onlar güzel bir dünyayı sizlerle keşfedecekler. Onlar hayatı sorgulamayı sizlerden öğrenecekler. İyi bir insan olmayı, dinlemeyi, konuşmayı, tartışmayı sizden öğrenecekler. Tıpkı benim sizden öğrendiğim gibi. Sizlere çok şey borçluyuz. Bu ülkenin başbakanlarını, bakanlarını, komutanlarını, akademisyenlerini yetiştiren sizlersiniz. O nedenle sizlere şükran borçluyuz. Sizler Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedefte yürüdüğü sürece Türkiye'nin sırtını hiçbir güç yere getiremez” dedi.
"Öğretmenlerimiz Atatürk'ün Cumhuriyetine sahip çıkıyorsunuz"
Gecede konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ise, "Sınırları okul sıralarıyla çizilecek kadar önemli bir görev yerine getiriyorsunuz. Sevgi, sabır, hoşgörü ve fedakarlık nedir biz sizlerden öğrendik. Gencecik filizlerimize can suyu oluyor, onları hayata hazırlıyorsunuz. Sizler Atatürk'ün Cumhuriyetine sahip çıkıyorsunuz. Barış, kardeşlik köprülerini sizler inşa ediyor, rehber oluyorsunuz. Yeri geliyor çocuklarımıza anne, baba, arkadaş oluyorsunuz. Sevgili öğretmenlerim üstlenmiş olduğunuz bu kutsal görevi mesleğe başladığınız ilk günkü özveriyle ve gururla sürdürüyorsunuz. Başöğretmen Atatürk'ün dediği gibi ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerimizdir" diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER