Kadınlar Ataşehir’de eylemdeydi: “İstanbul Sözleşmesi bizim”

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine karşı tepkiler sürüyor. 20 Mart'ta Kadıköy'de kitlesel bir buluşmada bir araya gelen kadınlar, eylemlerini İstanbul'un farklı noktalarına yayarak sürdürüyor.

Kadınlar Ataşehir’de eylemdeydi: “İstanbul Sözleşmesi bizim”
 Kadınlar Ataşehir’de eylemdeydi: “İstanbul Sözleşmesi bizim”

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine karşı tepkiler sürüyor. 20 Mart'ta Kadıköy'de kitlesel bir buluşmada bir araya gelen kadınlar, eylemlerini İstanbul'un farklı noktalarına yayarak sürdürüyor. Ataşehir'de 1 Mayıs Mahallesi kadınları 30 Ağustos Okulu önünde buluşarak basın açıklaması yaptı
Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi’nden çekilmesine karşı tepkiler sürüyor. 20 Mart’ta Kadıköy’de kitlesel bir buluşmada bir araya gelen kadınlar, eylemlerini İstanbul’un farklı noktalarına yayarak sürdürüyor. Ataşehir’de 1 Mayıs Mahallesi kadınlarının çağrısıyla kadınlar saat 18.00’de 30 Ağustos Okulu önünde buluştu. Kadınlar ellerinde “İstanbul Sözleşmesi bizim. Vazgeçmiyoruz!” yazılı pankart taşıdı.

İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılmasına tepki gösteren kadınlar basın açıklaması yaptı. Kadınlar açıklamanın ardından eylemi sonlandırdı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109