İSMAİL ERDEM, TRABZONLULARLA BİRARAYA GELDİ

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı, İsmail Erdem Ataşehir Trabzonlular Derneğinde trabzonlularla biraraya geldi.

İSMAİL ERDEM, TRABZONLULARLA BİRARAYA GELDİ

İSMAİL ERDEM, TRABZONLULARLA BİRARAYA GELDİ

Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı, İsmail Erdem Ataşehir Trabzonlular Derneğinde trabzonlularla biraraya geldi.



Ataşehir Trabzonlular Derneği, düzenlemiş oldukları kahvaltı programında Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ağırladı.


Sancaktepe ’de iki dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan ve 31 Mart yerel Yönetimleri seçimi için Ak Parti den Ataşehir belediye Başkan Adayı olan İsmail Erdem, davet üzerine Ataşehir Trabzonlular Derneğini ziyaret ederek katılımcılara yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

 
Ataşehir Trabzonlular Derneğinin kendi mekânında düzenlediği kahvaltıya;  Dernek Başkanı Namık Sürmen ve Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ak Parti Maçka Belediye Başkanı Koray Koçak, Ak Parti Ataşehir SKM Başkanı Halil İbrahim Yazıcı, Trabzonlu iş adamları, Ataşehir’ de görev yapan Trabzonlu okul müdürleri, Mahalle muhtarları ile dernek üyeleri katıldı.




“VATANDAŞ OLARAK SEÇİMİN BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE GEÇMESİNİ DİLİYORUZ”
 

Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı, Ataşehir belediye Meclisi Bağımsız üyesi Namık Sürmen konuklarını hoş g4eldiniz diyerek; “ Bugün Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın İsmail Erdem buradalar.  Vatandaşlar olarak sakin, huzurlu, barış içinde ve demokratik temayüller içinde geçmesi yönünde, demokratik haklarımızı da sonuna kadar kullanmak suretiyle adaylardan birisini seçiyoruz.  Ondan sonrada seçilen kim olursa olsun başarılı ve Ataşehir için bir güzel çalışmalara imza atmasını da bekliyoruz” dedi.


Dernek Başkanı Namık Sürmen’in konuşmasından sonra konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Ak Parti Maçka belediye Başkanı Koray Koçak, yaptıkları selamlama konuşmalarında, davetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İsmail Erdem’e başarılar dilediler ve kazanan Ataşehir olsun, dostluk olsun temennilerini dile getirdiler.


“DEMOKRATİK BİR YARIŞA GİRİYORUZ”

Son olarak konuşan Ak Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem; “Demokratik bir yarışa giriyoruz. 31 Mart’ta Türkiye geneli yeni bir sınava hazırlanıyor. 34 yıl Ataşehir de yaşadım. 10 yıldır Sancaktepe Belediye Başkanlık görevini yürütüyorum.  Güzel hizmetler verdik. Kazanan Sancaktepe ve ülkemiz oldu” dedi.


“HALA DÖNEMİMİZDE DÖKÜLEN ASFALTLAR DURUYOR”


Sancaktepe Belediye Başkanı olarak ilk 5 ayda 18 Mahallenin imar planlarını çıkardığını, mülkiyet sorunlarının %98’e yakınını çözdüklerini, İmar Affı müracaatlarıyla 120 bin proje onayladıklarını ve 100 bin konutluk bir şehir kurduklarını söyleyen İsmail Erdem şöyle devam etti: “Ataşehir’e geldiğimizde Yeniçamlıca, Yenisahra ve Barbaros duruyor. İçerenköy planları çıktı Çamaşırcı Deresi planda yok.  Mustafa Kemal ve Aşık Veysel de hiç plan yok. Ataşehir’i geziyoruz kahveler komşularla dolu. Sokakta iş yok, insanların kahveler dışında yaşayacakları yer yok, spor alanları ve kültür merkezleri yok. Yenisahra ve Barbaros Mahallerinde hala bizim dönemde dökülen asfalt duruyor”

 
“ İMAR VARSA HUZUR VAR, GELECEK VAR”
 

Yenisahra ve Barbaros Mahallelerin planlarının Şubat ayında İBB Meclisinden geçeceğini söyleyen Erdem;  “İmar Bloklarındaki sorunları ilgili bakanla görüştük. Bir çalışma başlattılar. TOKİ buranın dönüşümünü yapacak.  Esatpaşa da TOKİ’nin elinde olan yerler var. Bakanla görüşerek buranında çözüme kavuşturacağını söyledi. Yeniçamlıca mülkiyet sorunu ile ilgili çalışmalara başlanacak.  Bir şehirde imar yoksa yerel yönetimler orada hiçbir şey yapmaz.  İmar varsa huzur var, gelecek var ve üretim var demektir. Sancaktepe’ye imar geldi huzur geldi” diye konuştu.


“KİMSE ATAŞEHİRLİYİM DEMİYOR”


Ataşehir ’de Merkez yok diyen Erdem; " Kimse Ataşehirliyim demiyor. Bu veya şu mahallede oturuyorum diyorlar.  Sancaktepe de herkes Sancaktepeliyim diyor. Ataşehir ‘de bütünleşme yok, coğrafi olarak, manevi olarak ve sosyal boyutuyla da yok.  Şehirlerin manevi hukuku olur. Bunların hepsi bizi mutlu ediyor. Belediyecilik budur. 31 Mart’ta komşularımız kendi geleceklerini kendileri belirleyecek. Kendi çocuklarımızın geleceği için oy veriyoruz. Sıradan bir seçim değil bu.  Bize bu imkân verilirse 1 Nisan sabahından itibaren çalışacağız, var olan problemleri çözeceğiz ve Ataşehir’i hizmetle tanıştıracağız” şeklinde ifade etti.

 



Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 19:01

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER