İSKİ Ataşehir Şube Müdürlüğü geliyor

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, basın mensuplarına gündemdeki sorular ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

İSKİ Ataşehir Şube Müdürlüğü geliyor

İSKİ Ataşehir Şube Müdürlüğü geliyor

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, basın mensuplarına gündemdeki sorular ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Köse, Süleyman Karadağ ve Arif Kuşçu, Ataşehir Belediyesi tarafından Esatpaşa, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahallelerinde yapılan Yarı Kapalı Pazar Alanı, Yol Bakım ve Onarım Garajı Şantiyesi ve Yeni Park projelerini yerinde incelediler. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, projelerin olduğu alanlardak incelemeler sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Fen ve Temizlik İşlerinin Şehir Merkezi'ndeki Garajları Taşınıyor
2014 Yerel seçimlerinde Belediye istanbul escort Başkanımız Battal İlgezdi'nin halkımıza vermiş olduğu söz doğrultusunda Küçükbakkalköy'de bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü Garajı ve Fen İşleri Müdürlüğü garajlarımızı seçimlerden bir yıl sonra söz verdiğimiz gibi Ferhatpaşa'ya taşımıştık. Yine ilçemizin merkezinde bulunan Yol Bakım ve Onarım Garajımızı Ferhatpaşa'da yapmış olduğumuz çalışmaları biten yeni yerine 1 aya kalmaz taşıyoruz. 

Küçükbakkalköy'e İski Şube Müdürlüğü ve Belediye Hizmet Binası Geliyor

Su Deposu diye bilinen tapu müdürlüğünün karşısında bulunan arazide gece kondular ve işyerleri mevcuttu. Burada hak sahiplerinin mağdur etmeden tahliye ederek, ATAPARK Konutlarında kendilerine yer verdik. Böylelikle belediyemiz açısından proje alanı olarak kullanabileceğimiz araziyi seçim öncesi veya sonrasında projelendirip belediye hizmet binası veya kültür merkezi olarak faaliyete geçirebileceğiz. Ayrıca İSKİ'ye ait araziyle belediyemiz arasındaki anlaşma sonucunda yapmış trampa sonucunda Ulaştırma Müdürlüğümüze ait merkez garajın olduğu araziyi İSKİ'ye devrediyoruz. Böylelikle vatandaşlarımızın Kadıköy'e gitmeden hizmet alabilecekleri İSKİ Genel Müdürlüğü'nün Ataşehir Şubesi için yer tahsisi yapılmış oldu.

Merkez Belediye Garajı Yenişehir'e Taşınıyor

Trampa karşılığında İSKİ'ye verilen alan ile ilgili Ulaştırma Müdürlüğüne ait merkez garajın Yenişehir Mahallesi'ne iki ay içerisinde taşınmasının planladığını böylelikle şehir merkezlerinde garajların vatandaşların talepleri Küçükbakkalköy'den taşınacağını belirtti.

İçerenköy'deki Kültür Merkezi İnşaatı Yeniden İhale'ye Çıkıyor

İçerenköy Mahallesi'nde bulunan Kemal Kültür Merkezi Tamamlanması İnşaatı İşi yapım işi 7.Kez 22 Ocak'ta ihalesi yapılacak. Seçimden önce inşaat çalışmalarını başlatmış olacağız.

2 Dönümlük alana Çocuk Bilim Merkezi Açılıyor

ATAPARK Projemiz kapsamında 2 Dönümlük alana Çocuk Bilim Merkezi inşaa edeceğiz. Bu projeninde seçimden önce tamamlanmasını sağlacağız.

 Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, gündeme dair soruları yanıtladıktan sonra 

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Belediye Meclis Üyeleri Ekrem Köse, Süleyman Karadağ ve Arif Kuşçu, Ataşehir Belediyesi tarafından Esatpaşa, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahallelerinde yapılan Yarı Kapalı Pazar Alanı, Yol Bakım ve Onarım Garajı Şantiyesi ve Yeni Park projeleri  İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi İnşaatı 7.Kez İhaleye Çıkıyor

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, Ataşehir Belediyesi'nin İçerenköy'deki Kemal Sunal Kültür Merkezi inşaatının yeniden ihaleye çıkacağını belirtti.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, İçerenköy'deki Kemal Sunal Kültür Merkezi İnşaatının tamamlanmasının ihalesinin 7.Kez yapılacağını açıkladı. İhale'nin 22 Ocak'ta yapılacağını ve seçimden önce inşaat çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:15

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109