İLGEZDİ’YE 18 SPOR KULÜBÜNDEN TAM DESTEK

Ataşehir’de 18 Amatör Spor Kulübünün başkan ve yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler.

İLGEZDİ’YE 18 SPOR KULÜBÜNDEN TAM DESTEK
İLGEZDİ’YE 18 SPOR KULÜBÜNDEN TAM DESTEK


Ataşehir’de 18 Amatör Spor Kulübünün başkan ve yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’yi ziyaret ettiler.



Ataşehir’de faaliyet gösteren 18 Amatör Spor Kulübünün başkan ve yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’yi destek amaçlı ziyaret ettiler.

Kulüp başkan ve yöneticileri ziyaret etmek için özellikle meclis üyesi aday listesinin belirlenmesini beklediklerini,  ziyaretlerinin herhangi bir baskı unsuru düşüncesine yol açmamasına özen gösterdiklerini dile getirdiler.


18 Amatör Spor Kulüp başkan ve yöneticilerinin katılım gösterdiği ziyarette başkan ve yöneticiler daha önce farklı belediyeler çatısı altında faaliyet gösterdiklerinde kendilerine yapılan yardımlar ile Ataşehir Belediyesi’nin kulüplere sundukları maddi ve manevi imkânların kıyaslanamayacak şekilde olduğunu ifade ettiler. Ataşehir Belediyesi’nin yaptıkları yardımların Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayan kulüp yöneticileri, aynı desteği İlgezdi’ye kendilerinin de göstereceklerini ifade ettiler.
 

SPOR KULÜPLERİNDEN 3 MECLİS ADAYI LİSTEDE


Kulüp başkan ve yöneticileri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’nin her zaman gerek ulaşım, gerek maddi destek, gerekse kulüp sahaları için gösterdiği özveri karşılığında İlgezdi’nin yeni döneminde  18 amatör kulüp olarak  destekçisi olacaklarının altını çizdiler. Ayrıca  kulüp başkan ve yöneticileri, İlgezdi’nin Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday listesinde kulüp başkan ve yöneticilerinden üç kişiye  (Ekrem Köse, Şeref Uzun, Kudret Aslan) yer verdiği için de duydukları mutlulukları İlgezdi ile paylaştılar.




  EKREM KÖSE : “Türkiye’de  bu düzeni  en iyi şekilde sağlayan belediye Ataşehir Belediyesi’dir”


Ziyaret sırasında konuşan CHP Ataşehir Belediyesi Meclis Üye Adayı ve Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, kulüplerin isteklerini dile getirirken; yeni dönemde de belediyenin desteğiyle çalışmalarına hızla devam edeceklerini ifade etti.


Köse:  “Öncelikle ben kulüpler birliği başkanı olarak belediyemizden bize verdiği destekten çok memnun olduğumuzu söylemek isterim. Ataşehir Belediyesi’nin bize vermiş olduğu yetkiyle kulüplerimizin sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Kulüplerimizin maç karşılaşmaları olduğu zaman özellikle en çok ihtiyaç duyduğumuz yardım ulaşım. Bizler ulaşımda bir kere bile sorun yaşamadık. Her zaman belediyemizin desteğini gördük.  Ödemeler için de her zaman spora destek olan belediyemiz Türkiye’de bu düzeni en iyi şekilde sağlayan belediye Ataşehir Belediyesi’dir. Kulüplerimiz ancak bu destek doğrultusunda kurumsallaşabiliyor. Biz de aldığımız desteklerle kurumsallaşma yoluna doğru yürüyoruz.  Örnek Mahallesi’ndeki spor kulübümüzün sahası bitmek üzere bunun için de belediyemize teşekkür ediyoruz. Birkaç kulübün sorununu eminim yapılan saha çözecektir. Bizler bugüne kadar bize verilen desteğin karşılığını vermek için bugün buraya geldik” dedi.


Ekrem Köse, bazı spor kulüplerinin sorunlarını da dile getirerek Battal İlgezdi’den destek istedi.


İLGEZDİ: “Sokakta uyuşturucu bağımlısı olan kişilerin sayısını azaltıyorsunuz”


CHP Ataşehir Belediye Başkanı ve Adayı Battal İlgezdi ziyaretçilerinin talep ve sorunlarını dinledikten sonra konuşmasında şunları kaydetti: “Ben Ümraniye’de İlçe Başkanıyken kulüp başkanlığı yaptım. Yaptığınız işin çok kıymetli olduğunu tecrübelerimden biliyorum. Hem zaman açısından hem maddi açıdan destek olduğunuzu, ailenize ayıracağınız zamanı kulüplere feda ettiğinizi biliyorum.  Yaptığınız iş çok değerli olduğunun altını çizmek gerekir.  Yaptığınız işin en değerli kısmı ise gençlere verdiğiniz destek. Sokakta uyuşturucu bağımlısı olan kişilerin sayısını azaltıyorsunuz. Gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çünkü uyuşturucunun zengin veya fakir ayrımı yok.  Maalesef bunun önüne devletimiz de geçemiyor. Örneğin Yeni Çamlıca Mahallesi’nde resmen bunun ticareti yapılıyor. Emniyet ve belediye olarak destek veriyoruz;  fakat önüne geçmek çok zor. Okul önlerinde uyuşturucu satılıyor;  ya da sporla ilgilenmeyen çocuk bütün gün bilgisayarın veya telefonun başında çeşitli oyunlar oynayarak vakit geçiriyor. Bu oyunların bazıları da hepimizin medyadan takip ettiği gibi gençlerimizi intihara kadar sürükleyebilecek nitelikte. Bu tehlikeleri düşündüğümüzde yaptığınız işin değeri bir kez daha ortaya çıkıyor. “
 

   “Ben belediye başkanı olduğumda elimde bir cenaze buldum”


İlgezdi; “Bizi amatör spor kulüpleriyle tanıştıran Ekrem Bey’dir (Köse) Ben Belediye Başkanı olduğumda elimde bir cenaze buldum. Bir masa ve sandalye ile Ataşehir’i bugünlere getirdik biz.  Sporun yeri Ataşehir’de bambaşkadır. Her yaşta insan Ataşehir’de spor yapsın diye belediye olarak sanata ve sağlığa destek olduğumuz gibi spora da destek oluyoruz. Türkiye’de sizlerin de söylediği gibi bu denli spora destek olan belki de başka bir belediye yoktur. En kısa sürede spora bu kadar özveriyle bağlanmış sizler, gençlerimiz ve camiaya emeği geçen herkesle bir araya geleceğimiz organizasyon düzenleyelim. Sporu desteklemek gençleri desteklemektir. Gençler bizim geleceğimiz, bizler geleceğimizi destekliyoruz. Hep birlikte yeni dönemde bu desteklerimize yenilerini ve daha iyilerini katarak devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.


Ziyaret sonunda kulüp başkanları forma ve atkı hediyelerini İlgezdi ‘ye takdim ettiler.

 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109