İLGEZDİ, ENGELLİ DERNEKLERİNE “BİR ARAYA GELİN” ÇAĞRISI YAPTI

Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, ilçedeki engelliler ve aileleri ile buluştu.

İLGEZDİ, ENGELLİ DERNEKLERİNE “BİR ARAYA GELİN” ÇAĞRISI YAPTI
 İLGEZDİ, ENGELLİ DERNEKLERİNE “BİR ARAYA GELİN” ÇAĞRISI YAPTI
 
Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi,  ilçedeki engelliler ve aileleri ile buluştu.

“Ataşehir’de Engelleri Beraber Aşıyoruz” isimli toplantıya katılan Battal İlgezdi, “İlçemizde her alanda her koşulda sizlere destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Önemli bir eksiklik var ki, belediyeler maalesef gerektiği kadar engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmıyorlar. Belediye, devlettir. Devletin görevi toplumun her kesimine eşit mesafede yaklaşmak ve destek vermektir. Biz 2009 yılından beri mümkün olduğu kadar en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Engellerden kurtulmanın yolu, ortak bir anlayışla engelleri topluca aşmaktır. Sizlerin başlattığı engelsiz harekete destek olmak bizim görevimizdir” dedi.

 
Engelli vatandaşların sosyal yaşama katılabilmeleri için aileleriyle birlikte müthiş bir mücadele verdiklerini belirten İlgezdi, “Bu anlamda annelere ve babalara çok teşekkür ediyorum. Biz sizin verdiğiniz mücadelede yanınızda olacağız. Belediyemizin Altınoluk’ta engelsiz kampını kurduğu bir yerimiz var. Bu hizmetimiz devam edecek. Engelli çocuklarımız ve vatandaşlarımız aileleriyle birlikte yedi gün boyunca bu kampta denizin kenarında tatil yapmaya devam edecekler. Biz bu tesisleri özellikle sizler için kurduk” şeklinde konuştu.
 

Ataşehir’deki engelli derneklerine birleşme çağrısı yapan İlgezdi, “Sizlerden bir ricam var, Ataşehir’de engellilere yönelik birçok dernek var. Bir araya gelirseniz çok mutlu oluruz. Engelli dernekleri için Ataşehir’de geçici bir yer verdik. Önümüzdeki dönemde engelli derneklerini bir araya getirerek, tek çatı altında toplamayı; onlar için daha çağdaş, daha güzel, daha yaşanabilir bir mekân yapmayı planlıyoruz. Ataşehir’deki engelli derneklerini bir araya toplamamız lazım” dedi.

 
Engelli çocuklar tarafından çiçek hediye edilen İlgezdi, “Hepimizin burada bulunan bu anne ve babalara minnet borcu var. Çünkü bu anne ve babalar çocuklarına sahip çıkıp, onları en güzel şekilde yetiştirmeye ve topluma kazandırmaya çalışıyor. Hepinize teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.  

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109