İBB’DEN AMATÖR KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ataşehir’ de faaliyette bulunan Amatör Spor Kulüplerine branşlarına göre ekipman yardımında bulundu.

İBB’DEN AMATÖR KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİ
 İBB’DEN AMATÖR KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ataşehir’ de faaliyette bulunan Amatör Spor Kulüplerine branşlarına göre ekipman yardımında bulundu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Destek Bizden Başarı Sizden” diyerek Amatör Kulüplere destek olarak verdiği malzemeler bugün Ak Parti Ataşehir İlçe binasında kulüp yetkililerine teslim edildi.

“SPOR, BİRLEŞTİRİCİ VE KAYNAŞTIRICI BİR FAALİYETTİR”

Teslimatta konuşan İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan; “ Avrupa sporunu izlediğimizde Türkiye’den farklı ve dikkat çektiğini görüyorsunuz.  Bunun asıl sebebi sporu insanlar bir kaynaştırma ve birleştirici unsur olarak görür. Bizde inşallah bundan sonra sporun ülkemizde birleştirici, kaynaştırıcı ve beraberliği sağlayıcı bir faaliyet olarak devam etmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz”  dedi.
 
“CUMHURBAŞKANIMIZI KUPA TÖRENİMİZE GETİRME NİYETİMİZ VAR”

Özcan; “ Ataşehir olarak şu an devam eden bir STK turnuvamız var. Şu ana kadar futbolun dışında olan herhangi bir tatsızlıkla karşılaşmadık. Şu an final ve kupa töreni için bir çalışma içerisindeyiz.  Cumhurbaşkanımızı inşallah o kupa törenine davet edip getirmeye niyetimiz var” diye konuştu.
  
“ATAŞEHİR BELEDİYESİ AK PARTİLİ OLURSA SPOR YAPACAK YER VE MEKÂNLA TANIŞACAKSINIZ”
 
Ak Partili Belediye olduğunda daha çok ve daha kaliteli spor mekânlarıyla karşılaşacaksınız diyen Özcan; “Bölgemizde hem sivil toplum kuruluşlarıyla özelliklede sporla ilgili olanlarla daha çok haşir neşir olup çocuklarımızı sokaklardan daha fazla spor yapabilecekleri alanlara çekmektir.  Sizler bu noktada görevinizi fazlasıyla yerine getiriyorsunuz. Bizler sizlere yetişmeye çalışacağız, destek olmaya çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir Belediyesi Ak partili olursa spor yapacak daha fazla yer ve mekânla tanışacaksınız. Bu duygu ve düşüncelerle geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Büyükşehir’den gelen listede; Çamoluk Spor, Ataşehir Kulüpler Birliği ve Ataşehir Özel Sporcuları kuruluşlarına malzeme verilemeyecek ibaresi konulduğu konusunda bilgi veren Özcan; İBB, aktif faaliyetleri olan kuruluşlara malzeme dağıtımını yaptığını bunu da bizzat yerinde görerek tespit ettiğini söyledi.

Başkan Özcan kendi inisiyatifi ile Çamoluk Spor Kulübüne malzemelerin verilmesini sağladı.
 
Toplu hatıra fotoğrafının çekiminden sonra kulüplere malzemeleri imza karşılığı teslim edildi.

 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER