Habire Yahşi şampiyon..

Habire Yahşi şampiyon..

Habire Yahşi şampiyon..
Filede Habire Yahşi şampiyon.. Bayrampaşa Tuna Lisesi ikinci, Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi üçüncü ve Ümraniye Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de dördüncü oldu.

Dört takım yarı finale yükseldi…
13 Grupta 100’e yakın okulun katılımıyla düzenlenen şampiyonada okullar birinci olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Eleme, 2. ve 3. tur karşılaşmaları sonucunda Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi, Bayrampaşa Tuna Lisesi, Kadıköy Habire Yahşi Lisesi ve Ümraniye Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yarı finale yükseldi.

Habire Yahşi ve Tuna finale kaldı…
Yarı final karşılaşmalarında Bayrampaşa Tuna Lisesi, Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi’ni 3-1 mağlup edip final oynama hakkını elde etti. Yarı finalin diğer karşılaşmasında da Kadıköy Habire Yahşi Lisesi, Ümraniye Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni aynı skorla 3-1 mağlup edip finalde Tuna Lisesi’nin rakibi oldu.

Habire Yahşi mutlu sona ulaştı…
Yarı finalde galip takımlar şampiyonluk, mağlup olan takımlar da üçüncülük için karşılaştılar. Final karşılaşmasında Kadıköy Habire Yahşi Lisesi, Bayrampaşa Tuna Lisesi’ni 25-18, 33-31, 25-23, 12-25, 15-11’lik setlerle 3-2 mağlup edip İstanbul Şampiyonluğu'na imzasını attı. Tuna Lisesi de ikinci oldu.

Haluk Ündeğer üçüncü oldu…
Üçüncülük karşılaşmasında da Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi, Ümraniye Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni 25-21, 25-22 ve 25-17’lik setlerle 3-0 yendi ve İstanbul üçüncüsü olurken, Ümraniye Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de dördüncü oldu. Dereceye giren okulların kupaları törenle verildi.

İstanbul’u temsil edecekler…
İstanbul Şampiyonası’nda ilk dört dereceyi elde eden bu okullardan Şampiyon Kadıköy Habire Yahşi Lisesi Adana, ikinci Bayrampaşa Tuna Lisesi Denizli, üçüncü Zeytinburnu Haluk Ündeğer Lisesi Kayseri ve dördüncü Ümraniye Atatürk Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi de Samsun’da 29 Mart-2 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Yarı Final Karşılaşmaları’nda İstanbul’u temsil edecek. Final karşılaşmaları ise 10-14 Mayıs 2011 tarihleri arasında Muğla’da oynanacak.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Liseli Erkekler Voleybol Şampiyonluğu Ataşehir Habire Yahşi Lisesi'nin şampiyonluğu ile sona erdi..
www.atasehirweb.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109