GÜVERCİN SEVENLER ATAŞEHİR'DE BULUŞTU

GÜVERCİN SEVENLER ATAŞEHİR'DE BULUŞTU Marmara Güvercin Federasyonu’nun düzenlediği törende destek verenlere plaket, dereceye girenlere de kupaları takdim edildi.

GÜVERCİN SEVENLER ATAŞEHİR'DE BULUŞTU
 GÜVERCİN SEVENLER ATAŞEHİR'DE BULUŞTU

Marmara Güvercin Federasyonu’nun düzenlediği törende destek verenlere plaket, dereceye girenlere de kupaları takdim edildi.

Marmara Güvercinler Federasyonu Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde düzenlediği kupa töreninde buluşan Güvercin severler büyük bir aile olduğunu İstanbul’un dört bir yanından gelerek salona sığmayan taraftarlarıyla bir kez daha göstermiş oldular.


Törende yapılan müsabakalarda dereceye girenlere kupaları, destek veren şahıs ve kurumlara da teşekkür plaketi verildi.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Marmara Güvercin Federasyonu tarafından hazırlanan kısa film gösterisi sunuldu.


“KUPA TÖRENİN DE SALONLARA SIĞMADIK”
 
Kupa töreninin açılış konuşmasını yapan Marmara Güvercinler Federasyonu Başkanı Orhan Erikçi; “Marmara Güvercin Federasyonu Kupa törenin de salonlara sığmadık. MGF ödül törenimize uzaktan ve yakından gelen özellikle Ankara, Malatya, Amasya, İzmit, Yalova. Trakya ve Sakarya’dan gelen tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Federasyonumuz 2000 yılında kuruldu ama en büyük kuruluşu bu sezon yaptı.  Daha önceden bir talihsizlik yaşadık. Sütten ağzımız yandı. Yönetim olarak, katılım sağlayan hakem arkadaşlara ve bölge sorumlularına çok teşekkür ediyoruz” dedi.


“HAYVAN SEVENLER DOĞAYI, TOPLUMU VE İNSANI SEVER”
 
Ataşehir belediye Başkanı Battal İlgezdi adına plaketi alan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez de; “Şahsın ve belediye başkanım adına hepinizi saygıyla selamlıyorum. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan, elimizden geldiği kadar sizlere katkı sunmaktan son derece mutlu oluyoruz.  Çünkü hayvan sevenler doğayı, toplumu ve insanı sever. Her şekilde bir huzur ortamı oluşur”diyerek kendisine başkan adına plaketi takdim eden MG Federasyonu başkanı Orhan Erikçi’ye teşekkür etti.

“ATAŞEHİR’İ GÜVERCİN SEVERLER ’İN BAŞKENTİ YAPAN BATTAL İLGEZDİ ’YE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
 
Ataşehir Güvercin Severler Derneği Başkanı Niyazi Yaman, Ataşehir’i Güvercin Severler ’in başkenti yapan Battal İlgezdi ’ye teşekkürlerimi sunuyorum diyerek şöyle konuştu: “ Güvercin Severler olarak ne zaman belediyeye gitsek kapılar her zaman bizler için sonuna kadar açık oluyor.  Mahallelerimizde derneklerimize sandalye, masa, televizyon ve salon tahsisleri de dâhil tüm imkânları bizlere sundu.  Ataşehir ’de 2013 yılında yaptığımız ilk organizasyonu diğer ilçelere örnek oldu ve diğer çevre ilçelerde bu tür organizasyonlarda belediye desteğini vermeye başladılar.  Artık salonlara sığmadığımızı görüyorum. İnşallah bir sonraki etkinliğimizi Ataşehir Belediyemizin İçerenköy’e inşa edeceği Kültür Merkezi’nde daha kapsamlı ve geniş katılımla gerçekleştireceğiz.”


Kupa töreninde, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Kayhan, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Sevgi Uluğ, CHP Meclis Üyeleri Birkan Birol Yıldız, Selami İğrek, eski CHP Meclisi Üyesi Tarkan Buztaş, İçerenköy Mahalle Muhtarı Sırma Doğru, Mevlana Mahallesi Muhtarı Recep Ali Kantarcı;  Güvercin Severlerin bu anlamlı günlerinde birlikte olmaktan onur duyduklarını belirterek, dereceye girenlere plaket ve kupalarını takdim ettiler.


Ayrıca törende eski ve yeni TGF ile İGF başkanları da birer konuşma yaparak büyük bir aile olduklarının vurgusunu yaptılar.


Kupa töreni konser ve ardından verilen kokteylle sona erdi.

 


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2019, 11:56

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER