Espor'un Nabzı Ataşehir'de Atıyor

Türkiye’nin ilk 1000 kişi kapasiteli Espor Sahnesi Ataşehir'de açıldı.

Espor'un Nabzı Ataşehir'de Atıyor

Espor'un Nabzı Ataşehir'de Atıyor

Türkiye’nin ilk 1000 kişi kapasiteli Espor Sahnesi Ataşehir'de açıldı.


Avrupa'nın en büyük Espor arenalarından biri olma özelliğine sahip salon 1000 kişi kapasiteli Espor Sahnesi, Ataşehir Watergarden’da açıldı.


Türkiye’nin ilk Espor Sahnesi İstanbul’da açıldı. Avrupa'nın en büyük Espor arenalarından biri olma özelliğine sahip salon 1000 kişi kapasitede. Ataşehir Watergarden’da açılan Espor Sahnesine, Türkiye E-Spor Federasyonu ve Riot Games yetkilileri ve ayrıca TBMM başkanı Binali Yıldırım katıldı.
Öte yandan Türkiye E-Spor Federasyonu ile Riot Games önemli bir iş birliği protokolü imzalandı. Bu protokolle birlikte Riot Games ve Türkiye E-Spor Federasyonu’nun birlikte hareket edebileceği ve ayrıca birlikte önemli turnuvalar düzenlenebileceği söz konusu.
 

 
Binali Yıldırım’dan Sürpriz Ziyaret

 

TBMM Başkanı ve AKP İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, sürpriz yaparak Espor Sahnesi’nin açılışına katıldı. Yetkililerle ve espor oyuncularıyla samimi poz veren Binali Yıldırım yaptığı açıklamada ”Espor Sahnesi yatırımının, sadece Riot Games açısından değil, Türkiye esporunun gelişimi açısından çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Türkiye’nin genç potansiyeli tüm dünyanın özendiği bir özelliğimiz. Bu özelliğimiz bize tüm spor branşlarında olduğu gibi, teknoloji ve sporun iç içe olduğu Espor’da da harika fırsatlar sunacaktır.”dedi.

 




İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER