Erol Tepebaşı’na Destek Gecesi

CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Erol Tepebaşı’na destek, amacıyla yaren gösterilerinin de yer aldığı gece düzenledi.

Erol Tepebaşı’na Destek Gecesi
Erol Tepebaşı’na Destek Gecesi


CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Erol Tepebaşı’na destek, amacıyla yaren gösterilerinin de yer aldığı gece düzenledi.


Kısa adı ÇERDEB olan Çerkeş Dernekler Birliği, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak müracaatını yapan başkanları Erol Tepebaşı’na destek, amacıyla yaren gösterilerinin de yer aldığı gece düzenledi.

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) yönetimi, CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı olan, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı Erol Tepebaşı’ ya hemşerilerinin desteklerini göstermeleri için birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.



İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) yönetimi tarafından şair ve TV Programcısı Zeynel Parmaksız sunuculuğunda düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma gecesinde Yaren Ekibi yöre türküleri eşliğinde geleneksel Yaren kültürü örnekleri orta oyunları sahneledi.
 

CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı için düzenlenen geceye; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP Çekmeköy SKM Başkanı ve 24.Dönem Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ve ilçe yönetimi, Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz ve SP Ataşehir ilçe yöneticileri, Tuzla İyi Parti İlçe Başkanı Recep Karaot ile birlikte Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Kalender Özdemir ve Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri Sadi Özata, Arif Kuşçu, Süleyman Karadağ, meclis üyesi aday adayları, İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) Genel Başkan Vekili Mehmet Altıntop, İstanbul Çankırı Dernekleri (ÇANDEF) onursal Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Onursal Başkanı Sami Soydal, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan ve yönetimi, aralarında ÇANDEF ve Çankırı Vakfı yöneticileri ile Ilgaz Dernekler Birliği Mustafa Anacal’ın da olduğu Federasyon, Vakıf, birlik ve dernek yönetici ve temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldılar.

 
Protokol konuşmalarında önce Erol Tepebaşı ile ilgili bir tanıtım videosu izletildi.




“YENİ OLMAMA RAĞMEN BENİ DEĞERLENDİRDİLER”


Adına destek gecesi düzenlenen CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı geceye gösterilen yoğun ilgiden dolayı katılımcılara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu: “ Siyasal ve STK yöneticiliği yaşamında edindiği birikim ve tecrübelerimi engelliler, komşu ve hemşerilerimin daha çağdaş yaşam olanaklarına kavuşması için 2013 yılında siyasete atıldım. Siyasete atılırken Cumhuriyet Halk Partisi’ni tercih etmemdeki en büyük etken bizim CHP’deki en büyük temsilcimiz Kadir Gökmen Öğüt oldu. 2014 yılında Meclis üyesi adayı oldum. Yeni olmama rağmen beni değerlendirdiler. 21. Sırada 3. Yedek oldum. Yedek olmama rağmen 5 yıllık süre içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde görev alarak aktif faaliyette bulundum. Siyasette yer alarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bu dönem tekrar aday adayı oldum. Sizlerin de desteğiyle, yaptığım çalışmaların da katkısıyla iyi bir sırayla Meclis üyesi adayı olarak gösterilip seçilerek sizlere daha iyi hizmet etmeyi umuyorum” dedi.
 

“VERECEĞİNİZ DESTEĞE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIMA SÖZ VERİYORUM”


Erol Tepebaşı, Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin desteğinin dernek ve birliklerin üyesi hemşerilerini etkilediğini işaret ederek; “Ben Başta Battal İlgezdi’yi liderim olarak seçtim. Yol arkadaşı oldum. Ona güveniyorum. Ataşehir ’in yaşanabilir marka bir ilçe olmasına katkı sağlayarak projelerimizle sizlere hizmet etmeye talibiz. Bu hedefle Battal Başkanımızla oylarınıza talibiz. Desteklerinizi beliyorum. Verdiğiniz desteklere layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum ” diye konuştu.


Gecede CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Çerkez ve Kalender Özdemir, Saadet partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz, Recep Karaot, Mehmet Altıntop, Zekeriya Açıkgöz, Sami Soydal,, Kadir Gökmen Öğüt yaptıkları kısa konuşmalarla CHP Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Erol Tepebaşı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirerek, verilecek desteğin önemine işaret ettiler.


Konuşmaların ardından sahne alan sanatçıların seslendirdiği eserler eşliğinde gönüllerince eğlenen katılımcılar geleneksel Yaren Kültürü gösterilerini zevkle izlediler.

 



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109