Erol Tepebaşı, Ataşehir ve Ataşehirlilere Hizmet Etmek için adayım

Erol Tepebaşı, Ataşehir İlçe Başkanlığına 2019 Yerel seçimlerinde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği adayı adaylığı başvurusunu yaptı.

Erol Tepebaşı, Ataşehir ve Ataşehirlilere Hizmet Etmek için adayım


Erol Tepebaşı, Ataşehir İlçe Başkanlığına 2019 Yerel seçimlerinde CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği adayı adaylığı başvurusunu yaptı.
CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Ataşehir ve Çankırı federasyon, vakıf ve dernekleri, STK başkan ve temsilcilerinin aralarında olduğu kalabalık bir hemşeri desteğiyle gelen Erol Tepebaşı, 2019 Yerel seçimlerinde Ataşehir’e ve Ataşehirlilere hizmet etmek için CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyeliği aday adayı oluyorum dedi.



ADAY ADAYLIK SÜRECİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Destek için beraberinde gelenlere hitaben konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak adaylık başvurusu evraklarını alırken yaptığı konuşmasında; “Erol Tepebaşı arkadaşımız bugün ilçemize gelerek aday adaylık başvuru evraklarını teslim etmiş bulunmakta. Kendisine aday adaylık sürecinde başarılar diliyoruz. Biz siyasilerin en haz aldığı durumlardan biri de, toplumun farklı kesimlerinden böylesine kalabalık ve elit topluluğa hitap etmektir. Geldiğiniz ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim” dedi.



EROL TEPEBAŞI ARKADAŞIMIZI 2019 BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLARAK ARZ EDİYORUZ

CHP Ataşehir İle Başkanlığı’nda aday adaylığı başvurusunda Erol Tepebaşı’ya destek amacı ile toplanan kalabalığa hitap eden Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Onursal Başkanı ve Muhtarlar Federasyonu Gene Başkan Yardımcısı Sami Soydal konuşmasında, “Uzun zamandır CHP Ataşehir İlçesinde görev yapan, bizimde STK’larımızda bizimle beraber görev yapan İstanbul Çankırılılar Dernekler Federasyonu(ÇANDEF)’muzda, Çankırı Çerkeş Dernekler Birliği (ÇERDEB) Başkanı olarak Vakfımızda da çalışmayı kendine şiar edinmiş Erol Tepebaşı arkadaşımızı 2019 Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak sizlere arz etmeye geldik. Sizin ve parti büyüklerinin de takdirlerinizle arkadaşımızı Meclis üyesi Adayı ve de Meclis Üyesi olarak görmek istiyoruz. Bizlere de Çankırılılar olarak nasıl bir görev düşüyorsa buna da hazır olduğumuzu ifade etmek için huzurlarınıza geldik.” İfadelerine yer verdi.


ADAY ADAYI OLARAK GETİRDİK, MECLİS ÜYESİ OLARAK GERİ İSTİYORUZ

Aday Adaylığı başvurusu sırasında yalnız bırakmayan Çankırılı STK’ların, hemşerileri ve Ataşehirlilerin desteğini alan Erol Tepebaşı’nın aday adaylığı başvurusunda desteklerini vurgulayan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Onursal Başkanı, Muhtarlar Federasyonu Gene Başkan Yardımcısı, Maltepe Aydınevler Muhtarı Sami Soydal; “Size Erol kardeşimizi Aday Adayı olarak getirdik, Aday olarak ve hatta Meclis Üyesi olarak geri istiyoruz” dedi.


ATAŞEHİRE VE ATAŞEHİRLİLERE HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

2014 yılında meclis üyesi adayı olduğunu, yedeklerde ilk sıralarda yer aldığını, aynı dönemde CHP Ataşehir İlçe örgütünde ve daha sonra da Mevlana Mahallesi CHP temsilciliğinde yönetici olarak görev yaptığını kaydeden Erol Tepebaşı, 2019-2024 yıllarında da Ataşehire ve Ataşehirlilere hizmet etmek için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdiğinin altını çizerek; destek verenlere yanında olanlara teşekkür etti.

 
BELEDİYE İLE HALK ARASINDA KÖPRÜ OLMAK İSTİYORUM

Çankırı dernekleri, hemşerileri ve Ataşehirliler arasında sevilen bir isim olan Erol Tepebaşı, STK’larda, iş hayatında ve siyasi yaşantısında bu güne kadar yapmış olduğu çalışmaları ve özgeçmişini anlatarak; “Sadece Çankırılılar değil, tüm Ataşehirli dostlarımıza, bütün halkımıza hizmet etmek adına Belediye Meclisine girmek ve belediye ile halk arasında köprü olmak istiyorum. Her daim yanımızda olan ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve özellikle Battal İlgezdi’nin yaklaşımı CHP ile biz Çankırılıların ilişkilerimizin gelişmesinde çok etkili oldu” dedi.




   

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 12:17

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109