ENSAR ÖĞÜT ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE

ENSAR ÖĞÜT ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE

ENSAR ÖĞÜT ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE
ENSAR ÖĞÜT ARDAHAN KÜLTÜR EVİ’NDE
 
İstanbul’da en hareketli ve gözde merkezlerinden olan İstanbul Ardahan Kültür Evi ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

İstanbul’da en hareketli ve gözde merkezlerinden olan İstanbul Ardahan Kültür Evi ziyaretleri aralıksız devam ediyor.

Daha önce Gürsel Tekin, Hülya Avşar, Nurat Hafiftaş, Ardahan Milletvekili Saffet Kaya, diğer illere ait milletvekilleri  sanatçı ve gazetecilerin ziyaretlerinden sonra geçtiğimiz hafta Kars, Aşık Şenlik ve Çıldır Belediye Başkanlarının ziyaretinin ardından Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer Tekin’de Ardahan Kültür Evini ziyaret ettiler.

Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Tuncer Tekin’i Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ, Başkan Yardımcısı Gürbüz Selçuk, Kültür Evi Müdürü Güven Avşar ve Erdal Yıldırım karşıladılar.

İstanbul Ardahan Kültür Evini ziyaret eden Ensar Öğüt, Tuncer Tekin ve beraberindeki heyete Ardahan Kültür Evi çalışmaları hakkında bilgi veren Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ amaçlarının siyaset üstü bir dernekçilik olduğunu belirterek “İstanbul’da 300 bin dolayında Ardahanlı yaşamaktadır. 

Ardahan’da yaşayan Ardahanlıların üç katı İnsanımız buradadır. Sadece Esenyurt’da Ardahan’ın nüfusu kadar insanımız yaşamaktadır. İmkanlarımız ölçüsünde faydalı olmakta çalışmaktayız” dedi. İstanbul’da yapılan Kültür ve Turizm Fuarında Ardahan’ın temsil edilmemesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ “Siyasilerimizin yeteri kadar görevini yerine getirdiklerine inanmıyoruz. Olaylara siyasi boyutta bakmak yerine el birliği ile Ardahan’ın kalkınmasına ve tanıtımına katkı sunmanızı bekleriz” dedi.  İnşaatı devam eden ve 917 metrekare alan üzerinde 4700 metrekarelik kullanım alanına sahip Ardahan Kültür Evi maketi üzerinde Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’e bilgi veren Tuncer Dağ “Bu devasal yapı siyasi parti gözetmeksizin görev yapan Ardahanlı Meclis üyelerimiz Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu’nun girişi ile Esenyurt Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Nisan ayı içerisinde taşınacağımızı hedefliyoruz” dedi.

Ardahan Kültür Evini ziyaret eden Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt Ardahan’da yapmış olduğu çalışmalar hakkında Ardahan Kültür Evi yöneticilerini bilgilendirdikten sonra Ardahan Kültür Evi yapımına katkısı olanlara teşekkür ederek “Ardahanlıların böyle devasal bir kültür merkezine sahip olması önemlidir. Buna öncülük eden Ardahan Kültür Evi yöneticilerine ve katkı sunanlara teşekkür ediyorum. Ardahan Kültür Evi’nin çalışmalarını yakında takip ediyoruz. İki yıllık süre içerisinde önemli bir yol aldılar. Ardahan kökenli tüm derneklerin bir araya gelmesi ve beraber hareket etmesi temennimizdir. Ardahan Kültür Evinin federasyonda yer alması federasyona güç verecektir. Yöneticilerin bunu  dikkate almasını önemsiyorum” dedi. Tuncer Dağ ise Federasyona katılım ile ilgili “Şu an gündemimizde değildir” dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109