Ensar Gönüllüleri Ataşehir'de İftar Sofrasında Buluştu.

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Ataşehir Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlediği geleneksel iftar programıyla 4 bine yakın Ataşehirliyi iftar sofrasında buluşturdu.

Ensar Gönüllüleri Ataşehir'de İftar Sofrasında Buluştu.

Ensar Gönüllüleri Ataşehir'de İftar Sofrasında Buluştu.

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Ataşehir Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlediği geleneksel iftar programıyla 4 bine yakın Ataşehirliyi iftar sofrasında buluşturdu.


Mükayil Bektaş başkanlığındaki Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteği ile Ataşehir Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde kurulan iftar sofrasında 4000’e yakın Ataşehirli birlikte oruçlarını açtılar.


İftar programının açılışında konuşan Ensar Vakfı Ataşehir Şube Başkanı Mükayil Bektaş, geçen sene başlattıkları “Ensar Gönüllüleri” çalışmasıyla bu Ramazan aynında da yemeklerini Ataşehirli komşuları ile paylaştıklarını kaydederek; “Geçen Ramazan ayında 200 eve misafir olduk. Bu yıl da 250  -300 eve misafir olmayı hedefliyoruz. Ataşehir’deki Gençlik Merkezimizde robotik kodlama kurslarımız devam ediyor. Geleceğin yazılımı olan programı kodluyorlar. Şehit Akın Sertçelik’te 1000 öğrencinin katılacağı matematik yaz kampı düzenleyeceğiz. Yaz kampıyla öğrencilerimize matematiği sevdirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Mükayil Bektaş başkanlığında yürütülen Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi’nin çalışmalarını beğeni ile izlediklerini kaydeden Ensar Vakfı Şubeler Koordinatörü Turan Koç, konuşmasında; bir araya gelmelerine vesile olan Mükayil Bektaş başkanlığında tüm şube yönetimine teşekkür etti.
 
“Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş” olduğunu vurguladığı Ramazan aynın sonlarına gelindiğinin altını çizen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, konuşmasında; “Manevi duyguların tavan yaptığı mübarek iklimde sofralarımızı sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk uyuyoruz. Bu akşam bizleri sizlerle buluşturduğu için  Mükayil Bektaş başkan nezdinde bütün yönetimine teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


İftar sofrasının organizasyonundan dolayı Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Başkanı Mükayil Bektaş ve yönetimine teşekkür eden Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 27. Dönem 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Boyraz, Ataşehirlilere de katılımından dolayı teşekkür ederek; “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennemden kurtuluş” olan 11 ayın sultanı Ramazan ayında sona doğru gelindiğine işaret edip, “Bayrama yaklaşıyoruz… Şimdiden Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Kadir gecenizi de şimdiden tebrik ediyorum. Yapacağımız ibadetleri de Rabbim kabul eylesin” dedi.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Ataşehir Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi yönetimi tarafından düzenlenen İftar Programına, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve ilçe yöneticileri, Ataşehir İlçe Müftüsü Şakir Pinal, Ataşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Ataşehir İlçe Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürü Dursun Kırış, İsmail Levent ve Saim Başkan’ın aralarında olduğu Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı, ÇANDEF Onursal Başkanı ve İBB İç Denetçisi Zekeriya Açıkgöz, SSED Başkanı Fahri Kol, Ataşehir Birlik Platformu Başkanı Dr.Osman Arıkan, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Programın sonunda sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ataşehir Gücü Futbol Takımı yöneticileri, Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi Başkanı Mükayil Bektaş’a takımın forması olan bir tablo hediye ettiler.


Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2018, 22:09

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109