En çok kapağı Mustafa Öncel İlköğretim topladı…

En çok kapağı Mustafa Öncel İlköğretim topladı…

En çok kapağı Mustafa Öncel İlköğretim topladı…
Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Nisan ayında başlatılan “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” kampanyası meyvelerini vermeye devam ediyor.

 Türkiye’nin dört bir yanından katılımın olduğu kampanyada ilköğretim okulları arasında 500 kilo kapak toplayarak birinci sırayı Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan Mustafa Öncel İlköğretim Okulu öğrencileri elde etti. Ataşehir’in sosyo ekonomik düzeyi düşük bölgelerinden biri olan Ferhatpaşa’da kampanyanın bu kadar ilgi görmesi dikkat çekti. 500 kilo kapak karşılığında okul 2 tekerlekli sandalye alma hakkı elde etti. Tekerlekli sandalyeler okulda düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu.

Törene katılan Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Zafer Nuhoğlu şunları söyledi:

“Size Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin selamını getirdim. Kendisi yoğun işlerinden dolayı bu gün gelemedi. Sizleri kutluyorum. Bu kampanyaya birçok okul katıldı ama siz oların hepsini geride bırakarak birinci oldunuz. Katılan okullar arasında özel okullar dahi vardı ama siz onları da geçtiniz. Sizler benim gözümde en başarılı, en güzel çocuklarsınız. Size teşekkür ediyorum. İlçemize birçok konuda başarılar kazandıracağınıza inanıyorum.”


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109