DÜZCE - TOPLADIKLARI KAPAKLARLA TEKERLEKLİ SANDALYE ALDILAR

DÜZCE - TOPLADIKLARI KAPAKLARLA TEKERLEKLİ SANDALYE ALDILAR

DÜZCE - TOPLADIKLARI KAPAKLARLA TEKERLEKLİ SANDALYE ALDILAR
 Necdet Bıçakçıoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri, mavi kapak kampanyasından kazandıkları tekerlekli sandalyeyi Rıza Malatyalı İlköğretim Okulunda öğrenim gören bedensel engelli Burhan Güler'e hediye ettiler.

Öğrenciler engelli olan bir öğrencinin tekerlekli sandalyesini kapak toplayarak aldılar. Sınıf Öğretmeni Yalçın Sofuoğlu, "Geçen yıl İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin başlattığı Mavi Kapak toplama kampanyasına Necdet Bıçakçıoğlu İlköğretim Okulu olarak destek vermek amacıyla okulumuzda kapak toplamaya başdık. Bu konuda 3-A sınıfı başı çekmek suretiyle Bilim, Fen ve Teknoloji grubu ve bütün sınıfların da desteği ile kapaklar toplamaya çalışıldı.

 Köy ilköğretim okulu olmamız nedeniyle başta bu kampanyaya çok destek olamayacağımızı düşünmüştük. Fakat öğrencilerimizin gösterdiği hassasiyeti gördükten sonra onlara daha fazla destek olarak bu kampanyadan istenilen verimi alabileceğimizi gördük. Öğrencilerimizden Goncagül Arslan Artvin'deki akrabaları ile iletişime geçerek oradan 4 bin 300 adet kapak gelmesini sağladı. Yine Edanur Koç isimli öğrencimiz de Adapazarı'ndaki akrabaları ile iletişime geçerek oradan 3 bin 200 adet kapak temin edilmesini sağladı Bizde öğretmenler olarak Düzce esnafından yardım almaya çalıştık. Sonuçta topladığımız kapakları Ataşehir Belediyesine ulaştırdık. Ataşehir Belediyesi çalışanlarının da yardımlarıyla tekerlekli sandalyemiz elimize ulaştı. Elimize ulaşan tekerlekli sandalye Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Burhan Güler'e hediye ettik" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER