DKY İNŞAAT YENİSAHRA’DA RAMAZAN YARDIMI DAĞITTI

İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu olan DKY inşaat, Kentsel Dönüşüm projesi yürüttüğü Yenisahra Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi ailelere 1000 paket gıda yardımı yaptı.

DKY İNŞAAT YENİSAHRA’DA RAMAZAN YARDIMI DAĞITTI
 DKY İNŞAAT YENİSAHRA’DA RAMAZAN YARDIMI DAĞITTI

    Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Yenisahra Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm projesi yürüten ve proje alanının ilk etaplarında yasal çoğunluğun imzasını alarak önemli bir mesafe kat eden DKY İnşaat ihtiyaç sahibi ailelere 1000 paket yardım dağıttı.

DKY İnşaat, Ataşehir Belediyesi’nin mahallelerde kurduğu “iftar sofrası”nın Kentsel Dönüşüm Projesi yürüttüğü Yenisahra Mahallesi’ndeki organizasyonuna katkı vererek 3000 kişinin kurulacak açık hava iftar sofralarında birlikte oruçlarını açmalarını sağlıyor.

Yenisahra Mahallesi Adem Yavuz Sokakta, 17 Temmuz Perşembe akşamı gerçekleştirilecek 3 bin kişinin oruçlarını açacağı iftara, İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu olan DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya’nın da katılacağı, yeni projeler ve yürütülen çalışmalar ile ilgili önemli açıklamalar yapacağı belirtiliyor.

Kentsel Dönüşüm Projesi yürüttüğü Yenisahra Mahallesi Proje Sorumlusu Ali Ekşi bölgede yaptıkları saha çalışmaları sırasında düşük gelirli, ihtiyaç sahibi ailelerin oldukça fazla olduğunu tespit etiklerini, birçok ailenin 8 yüz TL civarında emekli maaşı ile yaşamak zorunda kaldıklarını belirlediklerini vurgulayarak aldıkları kararla; Ramazan ayı münasebetiyle her yıl yaptıkları yardımların bir kısmını Yenisahra Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi ailelere yönlendirdiklerini söyledi.



Yağ, şeker, kuru bakliyat, kahvaltılıklar ve benzeri zorunlu gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerinden ilk etapta 1000 adet Ramazan kolisi dağıttıklarını ifade eden Ali Ekşi, İbrahim Dumankaya kuruluşu olan DKY İnşaat olarak Yenisahra Mahallesi ve diğer bölgelerde Ramazan yardımlarına devam edeceklerini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER