CHP Ataşehir’in Yeni Gençlik Kolu Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde iki liste yarıştı. Ezgi Özçelik Kuzucu, Ataşehir’in gençlik kollu başkanı oldu.

CHP Ataşehir’in Yeni Gençlik Kolu Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu
 CHP Ataşehir’in Yeni Gençlik Kolu Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığı için yapılan seçimde iki liste yarıştı.  Ezgi Özçelik Kuzucu, Ataşehir’in gençlik kollu başkanı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ataşehir İlçe Örgütünde, ilçe gençlik kolları kongresi gerçekleştirildi.
 
Seçimde iki liste yarıştı. Demokrasinin egemen olduğu gençlik kongresinde, heyecan vardı, coşku ve kardeşliğin öne çıktığı seçimi Ezgi Özçelik Kuzucu ve ekibi 343 oy alarak kazandı. Volkan Cihanın listesi 257 oy aldı.

 
Ataşehir’de bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, CHP PM Üyesi Kadir Gökmen Öğüt ve Ataşehir Belediye meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata ve çok sayıda partili izledi.
CHP Ataşehir’in gençliğinin omuz verdiği yeni gençlik kolu başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu, gazetemize yaptığı açıklamada örgüt içerisindeki uyum ve birlikteliğe vurgu yaparak, "CHP Alaşehir İlçe gençlik örgütü olarak kadın kolları, gençlik kollarımız ve ana kademe yönetimimiz ile el ele vererek, partimizin iktidar olması için çalışacağız. Üreteceğiz, çalışacağız birlik, beraberlik ve uyum içinde olacağız.
 
Bizler 2 yıl boyunca onur ve gururla yürüteceğimiz büyük bir görev ve sorumluluk üstlendik.  Bize destek veren genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi birleştirici ve bütünleştirici gücüyle İstanbul’da ve Ataşehir’de halkın ve Gençlerin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında hep beraber, birlik içinde demokratik ve çağdaş biçimde ülkemiz ve halkımız için yeni çalışmalarımızı hep birlikte sürdürmeyi hedefliyoruz.” dedi  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER