CHP Ataşehir, Muhtarlar ve Gazeteciler İle Buluştu

Celal Yalçın başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe yönetimi, Atasehir’in 17 mahalle muhtarı ile Ataşehir’de faaliyette bulunan gazeteciler ile muhtarlar ve gazeteciler gününde kahvaltıda buluştu.

CHP Ataşehir, Muhtarlar ve Gazeteciler İle Buluştu
 CHP Ataşehir, Muhtarlar ve Gazeteciler İle Buluştu


Celal Yalçın başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe yönetimi, Atasehir’in 17 mahalle muhtarı ile Ataşehir’de faaliyette bulunan gazeteciler ile muhtarlar ve gazeteciler gününde kahvaltıda buluştu.



CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimi, Atasehir’de 17 mahalle muhtarı ile Ataşehir’de büroları bulunan Gazetecileri Cumartesi günü kahvaltıda ağırladı.



MUHTARLAR GÜNÜ VE GAZETECİLER BAYRAMI KUTLAMASI 

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda 19 Eylül Muhtarlar günü kapsamında Atasehir'deki 17 mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Celal Yalçın başkanlığındaki CHP Ataşehir İlçe yönetimi aynı toplantıda 21 Ekim Gazeteciler Bayramı kutlama kapsamında Ataşehir’de çalışma yürüten gazetecileri de ağırladı. 

MUHTARLAR VE GAZETECİLER İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın, 19 Eylül muhtarlar günü ve 21 Ekim Gazeteciler Bayram’ı dolayısıyla Muhtarları ve Gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelerek kutladı. Kahvaltıda Muhtarlar mahalleleriyle ilgili talep, görüş ve önerileriyle ilgili CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundular.

27 YAŞINDA BELEDİYE MECLİS ÜYEMİZ ONURCAN DEMİR’İ KAYBETTİK

Pandemi döneminde geniş bir ayrılık yaşandığını kaydeden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın,  uzun zamandır görüşülemediğini kaydederek; “Mart ayından bu yana ülkemizdeki pandemi gerçekliğini geniş bir şekilde yaşıyoruz. Ataşehir’miz bunu çok acı tecrübe etti. 27 yaşında genç bir Belediye Meclis üyemiz Onurcan Demir’i kaybettik. Etkileri hala devam ediyor. Dün de Barbaros Mahallesi’nde parti emekçimiz Şener Çelik vefat etti. Özellikle Pandemi döneminin esas kahramanları muhtarlarımızdır. Vatandaş ile dayanışma içinde oldular.” İfadelerini kullandı.



BASINIMIZ, PANDEMİDE HABER YAPMA GÖREVİNİ YERİNE GETİRDİ

Basın mensuplarına da teşekkür eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Yine basınımız, pandemi döneminde haber yapma görevini yerine getirdi. Hem halkımızın sorunlarını dile getirdi, hem de sahada olan meslek kuruluşlarının yanındaydı.” Dedi. 

PANDEMİDE  DAYANIŞMA AĞIYLA HALKIMIZIN YANINDA YER ALDIK

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın,  konuşmasını, “Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak; hem Büyükşehir hem de Ataşehir belediyeleri vasıtası ile kurduğumuz dayanışma ağlarıyla halkımızın yanında yer almaya çalıştık. Tabi bunun zorluklarını hep beraber çekiyoruz. Bire bir, toplu görüşmelerde yer almakta sıkıntılar yaşıyoruz. İnsanlar korkuyor haklı olarak. Genel Merkezimiz 2. Yüzyıla Çağrı kitapçığı bastırdı. İktidar döneminde partimizin yapacaklarını, çözüm önerilerini belirten kurultay kararını içeriyor. İl Başkanlığımızın başlattığı ‘Adım Adım İktidar’ çalışması ile bizler de çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Şeklinde sürdürdü.

“MUHTARLARIMIZA VE BASIN EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR”

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın,  konuşmasında, “Kahvaltı davetimize katılan halkın gerçek temsilcisi olan muhtarlarımıza ve her alanda cesurca, ekonomik sıkıntılara birçok zorluğa rağmen halkın sesi olan basın emekçilerine teşekkür ediyorum.” dedi. 

“MUHTARLARIMIZIN VE GAZETECİLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLADIK.”

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, “Atasehir'deki 17 mahalle muhtarlarımız ve Ataşehir Gazetecileriyle ilçe Başkanımız Celal Yalçın 19 Eylül muhtarlar ve 21 Ekim Gazeteciler Bayram'ı dolayısıyla Muhtarlarımızın ve Gazetecilerimizin gününü kahvaltıda bir araya gelerek kutladık. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili talep, görüş ve önerileriyle ilgili ilçe Başkanımızla görüş alışverişinde bulundular.” İfadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 11:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER