CHP Ataşehir İlçe Teşkilatından Bayramlaşma Töreni

İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’inde katıldığı CHP Ataşehir İlçe bayramlaşma programı ilçe binasında gerçekleşti.

CHP Ataşehir İlçe Teşkilatından Bayramlaşma Töreni

İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’inde katıldığı CHP Ataşehir İlçe bayramlaşma programı ilçe binasında gerçekleşti.


İlçede yapılan bayramlaşma törenine CHP Genel Başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  ilçe yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu, eski İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz ve örgüt mensupları katıldı.

 ONURSAL ADIGÜZEL; “31 Mart Gösterdik ki İstanbul Kazanılabilinirmiş
Her dini bayramlarda ilçe binasında örgüt mensuplarıyla bayramlaşma programı düzenleyen ilçe başkanlığı bu bayramda da örgüt mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlarını kutladılar. Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel; “Bu bayram motivasyonumuzu yükseltmemiz gereken bir döneme denk geliyor hem de 31 Mart’ta aldığımız güçle neler yaptığımızı bileceğimiz bir döneme de denk geliyor. Bir çok manipülasyon var. Ama 31 Mart ta gösterdik ki İstanbul kazanılabilirmiş” dedi.


“BU BAYRAM HEPİMİZİN ORTAK BAYRAMIDIR”

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak katılımcıları selamladıktan sonra şöyle konuştu: “ Bu bayram hepimizin ortak bayramıdır.  Aslında bizim için birde demokrasi bayramı vardır. 23 Haziran da sandık başına gideceğiz ve bu ülkede var olan gerginlikleri, adaletsizlikleri yavaş yavaş azaltarak bu ülkede gerçekten ihtiyacımız olan huzuru bulacağız. Bu nedenle bugün ramazan bayramını nasıl birlikte kutladıysak 23 Haziran da demokrasi bayramını birlikte kutlayacağız.  Çok çalışacağız. Gitmediğimiz kapısını çalmadığımız yerler var. Onun için gitmediğimiz yer bizim değil mantığıyla çalışacağız. Bu duygularla hepinizin bayramını kutluyor saygılar sunuyorum.” 

“31 MART TA GÖSTERDİK Kİ İSTANBUL KAZANILABİLİRMİŞ”

Ataşehir örgütünün bayramını kutlayan Genel Başkan yardımcısı, CHP parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, altında olduğumuz bu çatı yüz yıllık bir çatı ve gelenekleri var ve bu geleneğe CHP örgütü sahip çıkıyor. Bu çok güzel bir gelenek diyerek; “ Bu bayram motivasyonumuzu yükseltmemiz gereken bir döneme denk geliyor hem de 31 Mart’ta aldığımız güçle neler yaptığımızı bileceğimiz bir döneme de denk geliyor. Bir çok manipülasyon var. Ama 31 Mart ta gösterdik ki İstanbul kazanılabilirmiş. Bu seçim gösterdik ki sandıkta da bir şey yapamıyorlarmış. En son 7 atanmış YSK üyesi seçimin yenilenmesi kararını aldı. Bu kararı alırken de Türkiye tarihine bir kara leke olarak geçecek bir karar imza attılar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şunu söylüyordu. Atanmışların katakullisiyle millettin iradesine müdahaleye izin vermeyeceğiz. Pusulamız millettir diyordu. Geldiğimiz noktayı siz değerlendirin” dedi.
 

“HER GÜNÜMÜZ BAYRAM GÜNÜ GİBİ OLSUN DİYORUM”

Adıgüzel; “ Bu çatı altında toplanan herkes zaten Türkiye tarihinden bugüne zulümle baş başa kalmış ve her dönemde demokrasi adına bu zulme karşı direnmiş vatandaşlar, yurttaşlar yine 23 Haziran da bütün müdahalelere, zulümlere, ötekileştirmelere ve katakullere rağmen Ekrem İmamoğlu’nu hep birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı yapacağız. Bu şekilde Sosyal Demokrat Belediyeciliğin insanlara nasıl dokunduğunu, sevgiyi nasıl büyüttüğünü, ülkedeki tüm ayrışmalara son verdiğini tüm Türkiye’ye ve dünyaya göstereceğiz. Bunu da birlikte başarabiliriz. Her şey çok güzel olacak diyorum bayramınızı kutluyor her günümüz bayram günü gibi olsun diyorum” şeklinde ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2019, 19:00

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER