CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Yönetimi, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenledikleri törende partililerin bayramını kutladılar.

 CHP ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ


Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve Yönetimi, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenledikleri törende partililerin bayramını kutladılar.


 
Parti binasında yapılan bayramlaşma törenine, Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak,  CHP İstanbul 1.Bölge Milletvekili adayı Prof.Dr. İbrahim Kaboğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, Ataşehir Belediyesi Encümen üyesi Süleyman Karadağ, CHP Ataşehir kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Özçelik Kuzucu ve CHP Ataşehir örgütü katıldı.


Bayramlaşma töreninde konuşan İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak katılımcılara hoş geldiniz diyerek; “İyi bayramlar diliyorum. Hem şahsınıza, ailelerinize, örgütümüze, seçmenlerimize, ülkemize aydınlık, barış ve huzurlu günler getirmesi dileklerimle bayramınızı kutluyorum” dedi.
 
 
Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Altınkaynak; “Tarihe tanıklık edeceğimiz zor bir süreçten geçiyoruz. Örgüt olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Seçimle ilgili tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sandık kurullarımıza gerekli eğitim verildi. Bu seçimde herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekir. Ülkemiz için, insanlarımızın geleceği için sandıklarımıza ve oylarımıza sahip çıkmamız gerekir” diye konuştu.

 

CHP Milletvekili adayı Prof.Dr. İbrahim Kaboğlu, örgüt mensuplarının bayramını kutlayarak, yaptıkları çalışmalarla ilgili örgütü bilgilendirdi.

  
Kaboğlu; 24 Haziran da yapılacak seçimlerin ülkemiz ve insanlarımızın geleceği için önem arz ettiğini ve herkesin bu bilinçle çalışması gerektiğini vurguladı.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2018, 09:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER