Çevreci Mustafa Öncel İ..Ö.Okulu’na hediye yağmuru

Çevreci Mustafa Öncel İ..Ö.Okulu’na hediye yağmuru

Çevreci  Mustafa Öncel İ..Ö.Okulu’na    hediye yağmuru


Çevreci okula bir destek de İnşaat sektöründen…  Çevre kirliliğini önleme adına Ataşehir Belediyesi’nin organize ettiği kampanyada rekor atık kapak toplayan  Mustafa Öncel İ.Ö.Okulu’na bir destek de Çevreci kimliğiyle de bilinen Model Yapı İnşaat’ın Kurucusu Önder Akar ve Genel Müdürü Şengül Akar Akdeniz’den geldi…

    Genel Müdür Şengül Akar Akdeniz çevre bilincini hemen hemen her bireye aşılanması gerektiğini ve bunun ilk basamağı okullar olduğunu söyledi… Çevreci kimliğiyle de bilinen  Akdeniz, ziyaret ettiği Mustafa Öncel İ.Ö. Okulu’nda öğrencileri tebrik ederken onları yönlendiren eğiten öğretmenlere de teşekkür etti… Okula yapılan anlamlı ziyarette Şengül Akar Akdeniz bu tip başarılı çalışmalara her zaman destek vereceğini ve okula bilgisayar hediye ederek bunun en güzel teşvik olacağını belirtti.

     Şengül Akar Akdeniz hediyesini okul müdürü Ebru Tuna’ya takdim ederken, “küçük ellerin büyük projeye imzası ”olarak değerlendirdiği proje için Ataşehir Belediyesi’ne de ayrıca teşekkür  etti. Akdeniz, “Toplanan atık kapaklar belediyenin katkısı ile tekerlekli sandalyeye dönüştü. Bir çok hayırsever ve iş adamlarımızı bu konularda duyarlı olmaya çağırıyorum. Malum dünya ülkelerindeki radyo aktif felaketler bizim için en büyük ders olmalı” diye konuştu.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER