Birol Ekşi ve Yönetimi, Vizyontürk'ün Misafiri Oldular

Türkiye’nin En Köklü Sivil Toplum Kuruluşu Olan Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi, VİZYON TÜRK CANLI KONUK MİSAFİRLERİ OLDULAR

Birol Ekşi ve Yönetimi, Vizyontürk'ün Misafiri Oldular
1960 yılından günümüze en köklü sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul ilinde en büyük faaliyet ve hizmet alanında geniş kitleye hitap eden 14 ilçe temsilcili kapsamında TSD Anadolu Yakası Şube Başkanlığının 27.Ocak 2013 Tarih Pazar günü İçerenköy Cafe Milenyumda gerçekleşen Olağanüstü Kongrede Başkan seçilen   Birol EKŞİ  yönetimi ve üyeleri ile VİZYONTÜRK Törelerimiz Yörelerimiz proğrmında şaiir Zeynel PARMAKSIZ’ın canlı konuğu oldular.
   
      
 Bölgenin ilk engelliler ve aileleri derneği olan Kadıköy Erengazi Sakatlar Derneği kurucusu, seçimlerden sonra Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği adını alarak hizmetlerini yapan başarılı deneyimli ve Milli Eğitimci kimliği ile de sevilen bir Başkan olan Birol EKŞİ  27.Ocak 2013 tarihinden beri TSD Anadolu Yakası Şube Başkanlığını  yüklenerek 14 ilçede tüm engellilerin gönüllerine gitmeyi temsilciliklerin kurulması için ilçe Belediye Başkanlarından tam destek aldıklarını belirtirken İlk görev alanlarının erengazi bölgesi yani Ataşehir İlçesi olduğunu 1998 yılından beri sevgili Zeynel PARMAKSIZ ile işbirliği yaparak hizmet verdiklerini, bundan böylede VİZYON TÜRK desteği ile sesimizi tüm sevenlerimize üyelerimize daha gür duyuracaklarını belirtmiştir.

      Önümüzdeki günlerde ilk planları Engelsiz Yaşam Kent Projeleri ile çalışmalar başlatığını belitrerek, Evsiz Engellimiz kalmayacak, aynı zamanda rahabilitason sağlık komleksimiz ve konut yapımı için Dünya Bankasına proje sunmaya hız verdiklerini ifade etmiştir.

2. Etapta 2013 Ytılının Engelsiz Yaşama destek Projesi olarak 14 ilçede Resmi ve Özel Kurum Kuruluşlarımızla işbirliği içinde tüm engellilerimize uylaşacaklarını planlıyorlar. Bu arada tekerlekli sandalye dağıtımı devam etmektedir. İhtiyaç sahiblerimiz bizlere ulaşabilirler dedi

 Programa Kardeş Dernek ERGÜÇDER Derneği başkanı Sayın Vuhap KOÇAK Sinop Köy Dernek Başkanları KUBAL Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ünzile KUBAL ve çok sayıda engelli bireyler ile aileleri katılmıştır. Sinopa yollanmak üzere bir Akülü Araba ve çok sayıda manurel tekewrlekli sandalye dağıtımı için liste yapılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2013, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109