BATTAL İLGEZDİ, PAZARDA PAZACILAR VE VATANDAŞI DİNLEDİ

Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’ne giden İlgezdi’yi büyük bir coşkuyla karşılayan Ataşehirliler ve pazar esnafı, sorunlarını bir bir İlgezdi’ye anlattılar.

BATTAL İLGEZDİ, PAZARDA PAZACILAR VE VATANDAŞI DİNLEDİ
BATTAL İLGEZDİ, PAZARDA PAZACILAR VE VATANDAŞI DİNLEDİ

Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’ne  giden İlgezdi’yi büyük bir coşkuyla karşılayan Ataşehirliler ve pazar esnafı, sorunlarını bir bir İlgezdi’ye anlattılar.


     
Ülkenin dalga dalga büyüyen ekonomik krizine Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, meclisten seslenerek tepki verenlerden daha farklı bir eyleme imza atarak krizin en çok vurduğu pazara inip esnafın ve vatandaşın derdini bizzat dinledi.


ESNAF: "MARTIN SONU BAHAR BAŞKANIM"  

 Sebze ve meyve fiyatlarının sürekli yükselişe geçmesi ve alım gücünün yok denecek kadar az olması Ataşehir’in Kurucu Başkanı Battal İlgezdi’yi harekete geçirdi. Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’ne  giden İlgezdi’yi büyük bir coşkuyla karşılayan Ataşehirliler ve pazar esnafı, sorunlarını bir bir İlgezdi’ye anlattılar.



 “YIL OLMUŞ 2019 SAATLERCE SIRA BEKLEYEREK SEBZE ALINIYOR ÜLKEMİZDE”

 
İktidar partisinin aracıları çıkararak belirli alanlarda, sınırlı miktarda halka sebze ve meyve satışı yapma projesini eleştiren esnaflar “Devletimiz zararına satıyor, o fiyatlara sebze ve meyvenin satılması mümkün değil. Ne zamana kadar satacak merak ediyoruz?” diyerek isyan ettiler. Pazarcılar  kilo ile alınan sebze ve meyvelerin mazide kaldığını söyleyerek;  “Bıçak kemiğe dayandı, artık dayanacak gücümüz kalmadı.” dediler. İlgezdi’nin sokaklarda olmasına alışkın olan Ataşehirliler, Battal İlgezdi’ye yine Belediye Başkan adaylarının kendisi olduğunu ifade ederek; “Martın sonu bahar başkanım” tezahüratlarıyla semt pazarını hareketlendirdiler.

  “BU SEÇİMLER  VATANDAŞIN KEMİĞE DAYANAN BIÇAĞINDAN KURTULMA ZAMANI OLACAK”

 Seçim çalışmalarının dışında da on yıldır sürekli halkıyla bir arada olan İlgezdi, kendi alışverişini de yaptığı Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’nde esnafa ve vatandaşlara şu açıklamaları yaptı: “Her şey çok yakında düzelecek. Bu böyle gitmez, gidemez. Yıllar önce yaşanan tüp kuyruklarıyla dalga geçiyorlardı. Yıl olmuş 2019 saatlerce sıra bekleyerek sebze alınıyor ülkemizde. Yazıktır vatandaşımıza, üretim yapmaya çalışan çiftçimize, evine yiyecek götürmeye çalışan halkımıza. Bunun çözümü belediye çalışanlarıyla iki aylığına sebze satışı yaparak, belediye bütçesinden arabanın benzinini karşılayarak  olmaz. Bu seçimler  vatandaşın kemiğe dayanan bıçağından kurtulma zamanı olacak. Ataşehir’de her anlayışta ve ekonomik güçte yaşayan insan var. Ama insanın yiyecek ekmeğini eve götürememesi hepimizin sorunu. Vatandaşımıza inanıyorum. Halkımız yaşatılan bu ekonomik sorunun, işsizliğin, üretimsizliğin ülkemizi getirdiği sona, bir nokta koyacak. İşte o nokta 31 Mart günü konacak.”
 
Battal İlgezdi, vatandaşların ve esnafın daha refah bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlamak amacıyla yapmış olduğu Küçükbakkalköy Kapalı Pazar Yeri’nde  esnafın çayını içip sohbet etti. Vatandaşlar İlgezdi’ye “Oyumuz sana, inşallah Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde İstanbul’u  alır.” temennilerinde bulundular.
 

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 00:41

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109