Battal İLGEZDİ: 'Hizmette Ayrım Yapmıyoruz'

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ Mustafa Kemal ve Aşık Veysel'de, 'Parti kimliğimizi çıkardık hizmette ayrım yapmıyoruz' 'Seçimi kazanan ben değilim, Partim CHP ile siz kazandınız'

Battal İLGEZDİ: 'Hizmette Ayrım Yapmıyoruz'

Recep KENAN / Ataşehirweb Haber

Seçimi Ben Değil Siz Kazandınız

Şeffaf yerel yönetim modelinin en önemli adımlarından biri olan, halkla yüz yüze gelerek sorunlara birlikte çözüm arama toplantılarını sürdüren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi bu kez Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Toplantıya Başkan Battal İlgezdi, CHP İlçe Başkanı Kaya Uluyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Mustafa Kemal ile Aşık Veysel Mahalle muhtarları katıldı.

Açılşı Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Selma Akkaya’nın konuşması ile yapılan toplantıya bütün konuşmacılar konuşmalarına 8 Mart Kadınlar gününü kutlayarak başladılar.
Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Selma Akkaya, hizmete giren Deniz Gezmiş parkı, mahallede yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarından dolayı belediye başkanı İLGEZDİ ve Belediye Emekçilerine teşekkür ediyoruz. Önümüzde 2 sene kaldı. Bu süre içerisinde Kültür merkezimizin yapılmasını ve mahallemizin imar planlarının tamamlanmasında Büyükşehir Belediyesine baskı yapmasını bekliyoruz dedi.

Hizmetlerinde dolayı başkana teşekkür eden, imar ile ilgili söyleyecekleri için Başkan İLGEZDİ’yi dinlemek istediğini söyleyen Aşık Veysel Mahallesi muhtarı Hüseyin Tokmak’tan sonra CHP Ataşehir İlçe Başkanı Kaya ULUYILMAZ, başkanımız ile birlikte halkın önüne başımız dik alnımız açık çıkıyoruz.  Veremeyeceğimiz hesabımız yok. Desteğinizin devam ettiğine inancımız tam. Bunu sağlayan başkanımıza teşekkür ediyorum. Dost, yol arkadaşı bir başkanımız var.

En az oy aldığımız mahallelere bile hiç ayrım yapmadan hizmet götürüyor.  20 yıldan beri oylarını aldıkları halde hiç hizmet götürmedikleri Ferhat Paşa’nın alt yapı ve asfalt çalışmalarını tamamladı diye konuştu.

Parti kimliğimizi çıkardık Hizmette Ayrım Yapmıyoruz

Son olarak kürsüye çıkan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İLGEZDİ, Muhtarlarımıza soruyorum Ümraniye Belediyesi’nin 10 yıl odasına giremediniz doğrumu? Diye sordu.

İLGEZDİ sözlerine şöyle devam etti; Büyükşehir Belediyesinin Mustafa Kemal ile ilgili benim bildiğim plan çalışması yok. Aslında Yenisahra, Barbaros ve Mustafa Kemal Mahallelerinin planları birlikte idi. Ayırdılar, Ümraniye’den ayrılan diğer mahallelerle birlikte yaparız planları diye.

Büyükşehir’de Yenisahra, Barbaros ve İçerenköy Mahallelerinin plan çalışmalarının sürdüğünü biliyorum.  Mart sonu Nisan’a kadar bitireceklerini söylüyorlar.

Seçimi kazanan ben değilim Partim CHP ile siz kazandınız. Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerinin eksikleri vardır mutlaka. Bunları tamamlayacağız.

Hizmette ayrım yapmıyoruz. Bizim için siyasi görüş, inanç, mezhep, Laz, Kürt farkı yok. Seçildikten sonra parti kimliğimi çıkartıp tüm Ataşehir’in başkanı oldum oy alıp almadığıma bakmadan hizmet yapıyorum.

Ben Büyükşehir Başkanı Kadir Beyden de tüm kentin başkanı olup Ataşehir’in planını çıkarmasını bekliyorum.
Ferhat Paşa bize en az oy veren yer olmasına rağmen alt yapısını ve asfaltının büyük kısmını yaptık. Seneye tamamı bitecek.

Deniz Gezmiş Kültür Merkezi’ne yakında başlıyoruz. Cem evinin sorununu çözmek için uğraşıyoruz. Ataşehirde’ki camilerin temizliğini biz yapıyoruz. Okullara desteklerimiz devam ediyor.

TOKİ gelecekmiş! Gelsin kardeşim Ama önce imarını var benim vatandaşımın sonra TOKİ mi yapar müteahhit mi yapar kendi bilir.

Yalnız ben size kesinlikle imza vermeyin diyorum sonra pişman olursunuz. Verdiğiniz imza sizi bağlar.

Yeşil alanlara gelince 5000 lik plan çıkmadan oralar ile ilgili bir şey söyleme şansımız yok.

İmarla ilgili Büyükşehir ile görüşmelerimiz devam ediyor. Söz aldım. Ama sözlerinde ne kadar dururlar bilmiyorum.

Mahalle sakinlerinin sorularını cevaplayıp birimlere yönlendirmesi ile toplantı sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2012, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER