BAŞKAN İLGEZDİ; “BEKA SEÇİMİ ALGISI TAMAMEN YANLIŞ”

Ataşehir’in kurucu Başkanı Battal İlgezdi, ilçeyi mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN İLGEZDİ;  “BEKA SEÇİMİ ALGISI TAMAMEN YANLIŞ”
 BAŞKAN İLGEZDİ;  “BEKA SEÇİMİ ALGISI TAMAMEN YANLIŞ”

Ataşehir’in kurucu Başkanı Battal İlgezdi, ilçeyi mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdürüyor.



 BAŞKAN İLGEZDİ; “AK Partililerden de yoğun ilgi görüyorum”

Yenisahra, Barbaros, Ferhatpaşa, İçerenköy, Örnek ve Atatürk mahalleleri başta olmak üzere Ataşehir’i sokak sokak gezen Battal İlgezdi, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Meclis Üye Adayları ve partililerle birlikte sürdürdüğü seçim çalışmalarında, Ataşehirlilere seslenen Battal İlgezdi, yoğun bir ilgi görüyor. 

Toplantılarda ve buluşmalarda kadınların, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Battal İlgezdi, geçen iki dönemdir Ataşehir’de yaptıkları hizmetleri anlatarak, yeni dönemde gerçeğe dönüştüreceği projelerini tanıtıyor. 2009’da Ataşehir kurulduğunda hizmet sunulmamış, tapu ve imar sorunları olan mahalleler devraldıklarını söyleyen İlgezdi, buna rağmen Ataşehir’de çok yol aldıklarını ve şimdiye kadar yaptıklarını hakla paylaşıyor.

“BEKA SEÇİMİ ALGISI TAMAMEN YANLIŞ”

Seçimin sokakta kazanıldığını vurgulayan İlgezdi; “Her gün en az 5 toplantıya katılıyorum. AK Partililerden de yoğun ilgi görüyorum. Ak Parti’de ciddi bir kırılma var. İstanbul’u adayımız Ekrem İmamoğlu ile kazanacağız. Herkesi kucaklayıp, herkesi kabul edeceğiz. Türkiye’nin en çok barışa ve kardeşliğe ihtiyacı var. Siyasette büyük bir gerilim var. Siyaseti gererek hiçbir yere varamayız. Beka sorunu var deniyor, belediye seçimlerini başka bir yere çekmeye gerek yok. Bu sadece Belediye Başkanlığı seçimleridir. Beka seçimi algısı tamamen yanlış” dedi. 

İdeal belediyeciliğin her mahalleye eşit hizmet götürmekle olacağını söyleyen İlgezdi,  “Benim hakkımda ‘çöpünüzü topladım’ dedim diye haberler çıktı. Bu çöp olayını şu sebepten söyledim; Ferhatpaşa, Mustafa Kemal, Aşık Veysel mahallerinde 15 günde bir, İçerenköy’de 6 günde bir, Örnek ve diğer mahallelerimizde haftada bir gün çöp toplanıyordu. Biz ise her gün topluyoruz. Bunu söyledim” şeklinde konuştu. 


Ferhatpaşa Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştiren İlgezdi, “Bir metrekare yeşil alanı bile imara açmayacağız dedik ve bu sözü tuttuk. Yeşil alanları, dere yataklarını, deprem toplanma alanlarını imara, ben ve partim açmadı. 30 yıldır İstanbul’u yönetenler belli. Biz ise Ferhatpaşa Mahallemize çok şeyler yaptık. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Sağlık Polikliniği, Bilim ve Sanat Merkezi, Ataevi, Necmettin Erbakan Parkı, Taziye evi yaptık. Gelecek dönemde hizmetlerimiz ve projelerimiz daha da artacak” dedi. 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109