Başkan Demircan'dan Ataşehir'deki Demokrasi Nöbetine Destek

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'nin dört bir yanında İstanbul Ataşehir'de meydanlara inen vatandaşlar, demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

Başkan Demircan'dan Ataşehir'deki Demokrasi Nöbetine Destek
 Başkan Demircan'dan Ataşehir'deki Demokrasi Nöbetine Destek


15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'nin dört bir yanında İstanbul Ataşehir'de meydanlara inen vatandaşlar,  demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.


taşehir’de devam eden meydan nöbetine katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “İçimizdeki hainlerle dışarıdaki düşmanlar bir olmuş memleketi işgal hareketine girmişler.


Ataşehir'de devam eden meydan nöbetine katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "İçimizdeki hainlerle dışarıdaki düşmanlar bir olmuş memleketi işgal hareketine girmişler. İşte 15 Temmuz akşamı bizim milletimiz bunu Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla anladı ve üç beş çapulcuya bu memleketi bırakmayacağını tüm dünyaya gösterdi" dedi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye'nin dört bir yanında meydanlara inen vatandaşlar, 18 gündür demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Vatandaşların ellerinde Türk bayraklarıyla sabahın ilk ışıklarına kadar nöbet tuttuğu yerlerden birisi de İstanbul'un kalabalık ilçelerinden birisi olan Ataşehir'di. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Ataşehir'de meydanları boş bırakmayan vatandaşlara destek vermek amacıyla sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Alana girdiği ilk andan itibaren vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Demircan'ı AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Avukat Mustafa Naim Yağcı karşıladı.

Kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan vatandaşlara seslenen Demircan, "Ben Kasımpaşa'dan yani Beyoğlu'ndan, reisimizin doğup büyüdüğü yerden geliyorum. Size Kasımpaşa insanının, Beyoğlu insanının selamlarını getirdim. Bütün işin ruhu meydanlarda atıyor. Eğer mesele memleket meselesi ise geri kalan her şey teferruattır. Öyle bir akşam yaşadık ki, bu yaşadığımız akşam bize birçok şeyi yaşattı" ifadelerini kullandı.


Başkan Demircan, "Biz 15 Temmuz akşamı bu bayrağın ne anlama geldiğini, bu vatanın ne anlama geldiğini, bu milletin ne anlama geldiğini ve tek devletin ne anlama geldiğini daha iyi anladık ve hissettik. Biz yüzyıllardır bu memleketteyiz, burada yaşıyoruz. Hiçbir zaman burada birinin boyunduruğuna girmedik. İçimizdeki hainlerle dışarıdaki düşmanlar bir olmuş memleketi işgal hareketine gelmişler. İşte 15 Temmuz akşamı bizim milletimiz bunu Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla anladı ve üç beş çapulcuya bu memleketi bırakmayacağını tüm dünyaya gösterdi" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109