Bamtur Ataşehir'de Turizm Üssü Kuruyor

Bamtur Ataşehir'de Turizm Üssü Kuruyor

Bamtur Ataşehir'de Turizm Üssü Kuruyor
Bamtur Ataşehir'de Turizm Üssü Kuruyor...1998 Yılından Beri İçinde Bulunduğumuz Turizm Sektöründe BAMTUR Olarak İddialı Bir Projeye İmza Atmanın Gururunu Yaşıyoruz.

1998 yılından beri içinde bulunduğumuz turizm sektöründe bamtur olarak iddialı bir projeye imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Şirketin tüm birimlerinin bir arada olacağı dev turizm üssünü Ataşehir'de kuruyoruz. İstanbu lAtaşehir Finans Merkezinin hemen yanında bulunan TEM üzerindeki arsamıza büyük bir Genel Müdürlük binası yaptırıyoruz.

4 Milyon dolara mal olması planlanan 10 katlı Genel Müdürlük binasının yapımını ALTUNBÜKEN inşaat firması üstlendi. İnşaat firmasıyla anlaşmaları yaptık ve ön ödemeleri gerçekleştirdik. Söz konusu binanın finansmanını % 50 Öz kaynaklardan % 50'sini de her zaman bizi destekleyen FİNANSBANK'ın uzun vadeli kredi desteği ile gerçekleştiriyoruz.

Misafirlerimize daha iyi hizmet vermek ve seyahat acenteliğinin tüm kollarında faaliyetlerimizi daha da büyütmek amacıyla böyle bir yatırımı yapma kararı aldık. Proje üzerindeki çalışmalarımız 2 yıldır devam ediyordu. Kendi arsamız üzerine kurulacak akıllı binada son teknolojinin tüm imkanları kullanılacak.

1400 M2'lik kullanım alanında Yurt İçi oteller, Yurt Dışı turlar, Kültür Turları, Cruise, Uçak bileti,Incentive, Incoming, Muhasebe ve Finans departmanları faaliyetlerini sürdürecek. Ayrıca 4 adet Toplantı Salonu ile Çalışanlarımıza, Acentelerimize ve Rehberlerimize 365 gün eğitim vereceğimiz 2 adet Eğitim salonumuz olacaktır. BAMTUR olarak Yeni binamıza bu sene sonuna doğru taşınmayı planlıyoruz.

BAMTUR'un yeni yıl atılımları bununla da bitmiyor. 13 yılda gelinen noktada Turizm sektöründe lider şirketler arasına katılan BAMTUR'un her kesime sunduğu sayısız ürünleri bu yıl da artarak devam edecektir. Ayrıca, Kurumsallaşma çalışmaları kapsamında yeniden yapılanmaya hız veren şirket mevcut kadrosunu sektörün deneyimli isimleri ile daha da kuvvetlendirmiştir.

2010 Yılında T.C.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından Müşteri Memnuniyeti Ödülü ile ödüllendirilen BAMTUR, 2011 Yılında da misafirlerine en iyi hizmeti vermeyi amaç edinmiştir. Her yıl %50 büyüme gerçekleştiren, 70 kişiyi aşan ekibi ve 80 trilyonun üzerindeki cirosu ile Bamtur misafirlerinin güvenini kazanmaya devam etmektedir. Haberler.Com   

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER